יש לי שאלה!!!

irit1206

New member
יש לי שאלה!!!

נרשמתי ללימודי הרפואה בעדיפות ראשונה באוניברסיטת בן גוריון, והסכם שלי שם עומד כרגע על 764.לפי מה שהבנתי כשדיברתי איתם, אז כל מי שיש לו סכם 760 ומעלה- אמור לקבל זימון לראיון. העניין הוא שאם אני מחשבת את הציון המשוקלל שלי באתר "מידעת", אני מקבלת ציון שנמוך ב 10 נקודות מסף הקבלה של שנה שעברה. כמו כן באתר האינטרנט של בן גוריון, רשמו לי "דחיה" בעדיפות של רפואה. מה דעתכם?? אשמח לקבל תשובה כלשהי!

תשובה

גם אני נדחיתי, ויש לי סכם גבוה משלך. כך שלצערי, אין סיכוי שישלחו לנו זימון לראיון. בהצלחה....

irit1206

New member
כיפה אדומה!

תודה על תשובתך! אבל איך זה ייתכן?? אולי ניגשת לפסיכומטרי באפריל ולקח להם זמן להתעדכן בסכם החדש שלך?- הרי שכל זה סותר את מה שאמרו לי היום (שכל מי שיש לו מעל 760 מקבל זימון)

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

מצטערת, אבל עד כמה שידוע לי, סף הזימון לראיון עומד כרגע על 766, ולא על 760. בקשר לחישוב במידעת, אף פעם אל תסמכי על מה שכתוב שם. הם לא מעודכנים ויש שם לא מעט טעויות. שיטת החישוב של הסכם בבן גוריון השתנתה השנה ומכאן כנראה נובע הפער.

נצל"ש: האם הם בכלל שולחים זימון

בדואר? (שלום, אחלה פורום יש לכם ובהזדמנות תודה לאושרית על עבודתה). באתר של אב"ג כתוב אצלי 'זימון לראיון', לתאריך 21/06. אבל לא קיבלתי כלום בדואר. האם זה בסדר, או שצריך לפנות אליהם?

ohad60

New member
אני קיבלתי היום בדואר...

באינטרנט זה כתוב כבר כמה ימים, הנוסח הוא בדיוק אותו הדבר

dorin276

New member
הם מעדכנים באינטרנט ושולחים מכתב

אבל רצוי לבדוק היטב שהתאריך והשעה המופיעים באינטרנט ובמכתב שקיבלת בדואר הם זהים. בשנה שעברה קבעו לי בטעות שני תאריכים שונים לראיון הראשון...

למעלה