יש לי שאלה .....

יש לי שאלה .....

מה דעתכם על הקטע של כל החירמונים וההיצתרפתויות של כל השבטים אחד עם השני בכל הטיולים והמחנות? אבישג-תענו ברצינות,ואם בא לכם ספרו על משהו מרתק...הממממ....

לפני שאתם עונים כנסו!!

אם יש לכם סיפורים-ספרו חופשי!! אבל בתכל´ס על תענו, כי אחרי שהסקר שנמצא כרגע (על מחנ"קים-תענו!!) יתיישן, אני אשים את זה בתור סקר....טוב??

nIcKiTa

New member
אקסקיוז מי...........

מה הכוונה את??? סתם צחקתי
בכל מקרה רק תשרשרו סיפורים??.!!

הממ ....כי....

אני עדיין לא היצתרפתתי אבל היתחרמנתי ....(ענת ושירה בזה ניסגר הסיפור ,אין לי כוונות לענות על שאלות!,אגב -לא להפיץ,ולא לנסות ליסחוט אותי!),בקיצור בשנה שעברה במחנה קיץ הכרתי מישהו ,"צ´נדלר",וחברות שלי אמרו לי שאני דפוקה שלא היצתרפתתי איתו...עכשיו אני לא בן אדם ניגרר אבל שאלתי באופן כללי...אם "בים אל ים" כדאי לי לעשות משהו כזה...יענו אם זה זנותי מדי... -אבישג- נ"ב-למה אתם הורסות לי סקר חשוב!-אני ברוגז!

איזה חברות??

רוני אשכנזי אמרה לך שאת דפוקה שלא התנשקת איתו??? את יודעת מה כולם חושבים על רוני אשכנזי וגלעד!!! אל תתנשקי עם צ´נדלר כי את לא יודעת כלום עליו!! (והוא גם לא מלך היופי, כמו שציפיתי שיראה הצירפות הראשון שלך...) חוצמזה עם מי התחרמת בדיוק????????? ואל תתחמקי!!! תעני לי!!!

פירחוש

New member
בתכלס...

כן.. זה סבבה.. אם נידלקת על מישהו.. אז תצתפרתי.. ואל תדפקי חשבון... לי עוד לא יצא להתנשק במחנה או בטיול כי בדיוק בזמנים האלו הי לי חבר... אבל אני מקווה שאם עד ים אל ים אני לא אמצע מישהו.. אני אמצא שם מישהו... (לאו דווקא לצירפות).. כי צופים זה דרך מעולה למצוא חברים!! ודבר שני.. לפי דעתי נשיקה ראשונה לא צריכה להיות בצופים בתור מין קטע כזה.. בטוץ.. כי ראשונה צריכה להיות מ-
נטע

אני יודעת.....!

זה כזה לא פייר שאנחנו גרות בחור!,שאין בו בן אחד נורמלי...ושאין בו שום בן אדם שאפשר להיות חברה שלו...יענו בקשר רציני... וחוצמזה אם אמרת שאין לך כבר חבר אז רציתי להגיד לך שעשית שטות חמורה!,אם לי היה חבר לא הייתי ניפרדת מימנו!,תיראי היום קשה לימצא אנשים נורמליים! אה....בקשר ל-"צ´נדלר",לא נידלקתי עליו, סתם שאלתי בכלליות...אם אני אפגוש מישהו ואני...נו אתם יודעים את ההמשך...ואני יודעת שנשיקה ראשונה צריכה להיום מהלב ,ובזה אין לי ספק,כאילו רק אם זה יהיה בראד פיט או דודי בלסר או עומר ברנע....או מישהו כזה אז כן..,ואני לא אפרט מה אני מוכנה לעשות בישביל נשיקה מהם...!,אבל בקטע של השניה היתכוונתי... מקווה שהבנתם ולא ניראתי לכם כמו איזה רוני אשכנזי... -אבישג- נ"ב-ענת שכתבת שהראשון שלי יראה ממש טוב...ממש שמחתי שאת חושבת ככה ,לא יודעת למה..!. אה ...אופס אני עדיין ברוגז-חוצמזה זה פותר אותי מלענות לך!

שוגולד (משחק מילים משעשע....לא)

עומר ברנע מגעיייייייייייייייייייייללללללללללללללללללללללללללל פוי!!! וחשבתי ככה בגלל שאת נראית טוב אז מגיע לך... חוצמזה בטיול\מחנה\מסיבה(?) הבאים אני חייבת למצוא מישהו כי אני לא יכולה ככה יותר!!!

אני יודעת...

שעומר ברנע מגעיייייייייללללללללללללל פוי!(כמו שוורדה רז´יאל.....אומרת"פוי פוי פוי !,לא יפה!),אבל ביומן שלי יש לו תמונה ממש יפה! ותודה על החמאה!סתם ,מחמאה! בקיצור אני מתה עליך! אבישג!

binba!

New member
שוגית,

לדעתי אין שום בעייה עם חירמון קל במחנ"ק,או טיול, כאילו, ברור שזה צריך להיות בנאדם שאת מכירה קצת, אחרת זה באמת יותר מדי....(*אהההממ*רוני אשכנזי*אההההמ*) ו........מה עשית עם צ´נדלר
ואיך לא ידענו על זה??????? בושה עליך!!!!!!! אני לא מבצעת עלייך חקירה שב"כניקית ושוק לאור היום רק כי את חולה!! אז תרגישי טוב!
שירונת

binba!

New member
חחחחח...../images/Emo6.gif

כתבתי שוק במקום שוד!! באמת מה יהיה הסוף איתי!?

JORDEN

New member
באמת מה יהיה אתך?

חחחחחח...סתם אני מקווה שאני אפגוש את כולם בים אל ים

בושה עליך שירה!!!

את כתבת שאני עשיתי דברים עם צ´נדלר!,למה ניאה לך!!!!!רע רע רע!,באמת עומר עדיף!טוף לא בטוח...אבל שיהיה! אה.....וואי אני כועסת...סתם...תגידו בנות מי מכן בכיתה ח´ ומהנהגת מרכז?,שאנ ידע את מי אני יפגוש... אבישג!

JORDEN

New member
כנ"ל

יש לי בקשה קטנה: הרבה בנות מהפורום הן מאותו השבט ואני שלא מכירה אתכן בכלל לא מבינה על מה אתן מדברות.....אין לי מושג! אז שתפו אותנו ותסבירו לנו הכל(פליייז) חן

JORDEN

New member
כנ"ל

יש לי בקשה קטנה: הרבה בנות מהפורום הן מאותו השבט ואני שלא מכירה אתכן בכלל לא מבינה על מה אתן מדברות.....אין לי מושג! אז שתפו אותנו ותסבירו לנו הכל(פליייז) חן

למעלה