יש לי שאלה

אתי.ו

New member
יש לי שאלה

לאישה מאוד יקרה לליבי בת 52 התגלה בשבוע שעבר סרטן. מסתבר שהמחלה שהחלה כפי הנראה ברחם הספיקה לשלוח גרורות לשלפוחית השתן ולבלוטות הלימפה. את הבלוטות כרתו ואת הרחם לא. היא צפויה לעבור סידרה רצינית של הקרנות. כיצד ניתן לעזור לה? מלבד תמיכה רגשית וכד´ האם שמעתם על אפשרות כל שהיא של לדוגמא חימום ( הופיעה בכתבה בידיעות אחרונות לפני כשנה) ועוד ועוד... אשמח לשמוע כל דבר שעולה בראשכם תודה

אודליה*

New member
אתי

מלבד תמיכה אני לא רואה משהו אחר שתוכלי לעשות למענה תנסי אולי להתייעץ עם רופאים או עם אנשים שמומחים לעניין צר לי שלא יכולה לעזור לך ומקווה שמישהו מכאן כן יוכל בנתיים שיהיה לילה טוב, בוקר טוב אודליה*

אתי.ו

New member
תודה, יש לכם להוסיף

על זה? האם מישהו יודע או שמע על דרך נוספת להילחם בסרטן?

אספמיה

New member
לאתי שלום! ../images/Emo45.gif

אשמח לעזור בכל מה שאני יכולה מהנסיון שיש לי כחולה במחלה דומה עד כמה שידוע לי החימום שעליו את מדברת הוא היפרטרמיה עדיין לא הוכח כיעיל יותר מדברים אחרים. לרוב הטיפול הוא כימוטרפיה או הקרנות. אם את רוצה הפניה למומחים ולשאול שאלות אני מציעה שתתקשרי לחוסן העמותה לחולי סרטן ומשפחותיהם בקו התמיכה שמספרו..1700506600 אני בטוחה שהם ימצאו דרך לעזור, אני גם ממליצה על קבוצות התמיכה של חוסן שקיימות במקומות שונים בארץ במידה ותרצי לשוחח איתי אשמח, בטלפון - 052226552 אני מאחלת לך ולאשה היקרה לליבך המון בריאות אספמיה

למעלה