יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

למה הסרט שר הטבעות מחולק ל3 סרטים שונים ולמה החלקים עולים למסכים בהפרשים כלכך גדולים(פעם בשנה)??

on drugs orange

New member
תשובה

שר הטבעות מחולק ל3 סרטים מכיוון שהוא מבוסס על טריולוגיית שר הטבעות וכל סרט מבוסס על ספר אחד בטריולוגיה - מומלץ מאד לקרוא את הספרים (כמובן שצריך לקרוא את ההוביט לפני). וממש אין לי מושג למה פעם בשנה משחררים סרט..

עלפית

New member
אני לא חושבת שזה רק כסף...

הייתם רוצים לראות את כל הסרטים שוב אחרי שבוע? לפי דעתי יותר נחמד למשוך את זה קצת. ורוב הסרטים שיש להם כמה חלקים משוחררים בערך בהפרש של שנה והם גם מצולמים במשך אותה שנה... בשר הטבעות רצו לחסוך להם גם כסף וגם טרחה וצילמו הכל ביחד. והם גם עשו את זה מאוד בחוכמה, ראיתם איזה בעיות יש להם עם הארי פוטר ועם העובדה שהשחקנים גדלים להם.

הי, סיבה כלכלית בלבד!

עובדה, הם מקרינים אותו לראשונה בסביבות חג המולד.
נעץ

ווידוי:

זה הירח האהוב עלי. פשוט לא היה מקום, ורציתי שיראו אותו, ושיתהו מה הוא. אם הייתי עושה להיפך, היו תוהים מה זה ה-S וה-N. העדפתי שיתהו מה זה ה-L.
נעץ

byron

New member
בדיוק קראתי

בdragons of summer flame איך נוצרו הירחים. מתברר כי אלו אלי הקסם בעצמם שלא רצו להתרחק מהמאמינים ב"קסם" והם צופים בנעשה מלמעלה.

on drugs orange

New member
מאד אהבתי את הספר הזה ../images/Emo58.gif

*אולי יש פה ספוילר בטעות* אבל קיוויתי שטקיזיס תשתנה קצת לקראת המלחמה בכאוס ותפסיק לנסות להשתלט על העולם - התאכזבתי קצת מזה. וגם כמובן שרייסטלין היה רק מן שליח וחוצמזה הוא לא עשה הרבה.. ד"א בתרגום שאני קראתי קראו לעלפים שדים , הציק לי כל הספר ...

Josephin

New member
חבל

בפעם הבאה נא להזהיר לפני ספויילרים.... אני עכשיו באגדות וקצת מעצבן לגלות חלקים מספרים אחרים באמצע... אבל זה היה ספוילר קטן, אז לא נורא

preacher

New member
צריך להזכיר שכיום,

הצילומים עצמם הם חלק לא גדול מהסרט? העבודה על העריכה והאפקטים הממוחשבים עדיין בעיצומה. זה לא שהם סתם יושבים על סרט גמור ומחכים לשנה הבאה.

למעלה