כמו תמיד, כמו תמיד
כמו שאמרתי, אין לי שום דבר נגד לינקין פארק שאין לי נגד להקה אחרת. הם ממוסחרים, אבל גם אומרים שקריידל ממוסחרים, וזה לא מונע ממני לאהוב את הלהקה המדהימה הזאת. הם לא מטאל לדעתי, אבל אני אוהב גם להקות שהן לא מטאל ולא נעול. הם רגילים, אז בגלל זה לדעתי הם חביבים (לפעמים) ולא יותר מזה. אבל לדעתי, הקטע של הנשמה הוא די תירוץ. יש המון שירים עם לא פחות נשמה מהשירים הממוסחרים למדי של לינקין, ובכל זאת היא מעדיפה אותם. אני רוצה להבין למה דווקא לינקין? ומה גורם לכם לחשוב שהם "שרים מהלב" ולא שאיזה כותב מקצועי כתב את זה ככה שזה נראה "מהלב"? (אתם יודעים, שלהקה אומרת שהיא כותבת ת´שירים שלה לבד, זה לא אומר שזה נכון). אני לא שומע מוזיקה בשביל "נשמה" (אם כי יש שירים עם מילים מדהימות) אלא בשביל המוזיקה עצמה. אני אמנם מעדיף שלשירים שאני שומע תהיה משמעות, אך כלי נגינה יכולים לתת משמעות ואווירה לא פחות משירה. לדעתי, המוזיקה חשובה מהמילים, אם כי מילים אידיוטיות מדי יכולות להרוס שיר, ולהיפך: מילים מעולות משפרות אותו מאוד (ע"ע MASTER OF PUPPETS) מה שרשמת בפורום רוק ומטאל היה מאוד מאוד מעצבן. כל הזמן חזרת על אותן מנטרות, וזה נמאס בשלב מסוים ומכעיס אנשים רבים (ובצדק). אני מנסה כל פעם לפתוח אפיקים חדשים לויכוח ולא לטחון מים. ושוב, תשפר את רמת הכתיבה שלך, זה יעזור לך מאוד ויגרום לאנשים להעריך אותך יותר. ועוד דבר אחרון... אף פעם אל תהיה מקובע. אל תאהב רק את לינקין או רק את הסגנון של לינקין. נסה תמיד להיפתח לאפיקים חדשים. אולי תגלה שלינקין נהיו פתאום להקה מעצבנת ומשעממת בעיניך... ושהם לא כל כך "אגדיים". זה תהליך שקרה לי עם לא מעט להקות (כמו STRATOVARIUS, שהמילים שלהם והשטחיות שלהם עולות לי לפעמים על העצבים, ואני כבר פחות אוהב אותם מפעם). ובקיצור, תהיה פתוח, בכל תחום ולא רק במוזיקה. שלך דור