יש לי שאלה.......

BaNaNa AdOoMa

New member
יש לי שאלה.......

אני לא באתי לפה כדי להכנס למריבות וויכוחים, אני שומעת מוזיקה שונה מכם וזה ממש לא משנה... עכשיו שאלתי היא- מה גרם לכם לאהבו, להעריץ את הלהקה? למה דווקא אותה ולא להקה אחרת, למשל? האם אתם שומעים עוד להקות בסגנון של לינקין? *סתם לידע אישי...* דניא

lp2002

New member
תשובה

מה שגרם לנו להעריץ את הלהקה זה פשוט כי אנחנו מתחברים ללהקה המוזיקה שהם מייצרים מתחברת אלינו לפחות אליי ובגלל זה אני מעריץ שלהם ובגלל שהשאר מעריצים שלהם

BaNaNa AdOoMa

New member
סליחה....כתבתי את ההודעה

לפני שראיתי את התשובה שלך....תודה בכל אופן על התשובה המעניינת.... עוד משתתפים?...כנראה שלא תודה ל-lp2002!!! דניאל.

LP Girl

New member
אני לגמרי מסכימה

המוזיקה שלהם באה מהנשמה, ולא כמו בריטני שמדברת כל היום על בנים

Nightwish-boy

New member
רגע... זה מעניין

אם את אוהבת מוזיקת ש"באה מהנשמה" אז למה את שומעת את לינקין ולא נגיד מזרחית או סול או סיקסטיז? זה מוזיקה שבאה מאוד מהנשמה... כי לינקין זה יותר באופנה? שלך דור

xero1

New member
למה לא? תן לה לענות

הבנאדם שאל שאלה. יכול להיות שהוא לא מבין גדול בלינקין פארק כמו כולם פה, אז הוא רצה שאל שאלה, הרי זה פורום לינקין פארק אם אני לא טועה. אתה יודע מה, גם אותי מעניין הדבר הזה של הנשמה, מצתרף לשאלה

Nightwish-boy

New member
אני דווקא מכיר לא מעט של לינקין

לצערי... מכיר קצת מעבר לIN THE END בניגוד לחלק מפה... חוץ מPAPERCUT שהוא לא לטעמי אבל מיוחד יחסית, וONE STEP CLOSER שזה שיר די חמוד לא נהניתי במיוחד... וזה מאוד מעניין אותי... כי זה נהיה מאוד אופנתי לשמוע לינקין... אז, מי שמחפש נשמה, למה הוא שומע לינקין ולא סול,סיקסטיז או אפילו מזרחית? ולLP, גם לי מותר לשאול שאלה נורמלית לחלוטין, ובתור אחד שניסה להרוס את פורום רוק ומטאל עם כל מיני הודעות מפגרות (שאתה שוכח אגב שאני היחיד שלא קטל אותך אישית, התאפקתי) לא הייתי מדבר... שלך דור

lp2002

New member
:)צודק

צודק מותר לך לשאול שאלות ולא הייתי צריך לנסות לקטול אותך אבל רוב השאלות שלך הם באים מתוך זילזול ללהקה וזה באמת פוגע בפורום מוזיקה מהנשמה כול אחד והגדרה שלו למוזיקה תראה מה לא בסדר לראות בשירים של לינקין פארק ולראות במשמעות של השירים כשירי נשמה שירים מה לב ולא נסיתי להרוס את הפורום של רוק מאטל ואני לא חושב שהשאלות שלי היו מפגרות או ההודעות שלי זה אתה חושב אנה עם אתה מזלזל בלינקין פארק אל תהיה בפורום הזה זה מרגיז :)

Nightwish-boy

New member
כמו תמיד, כמו תמיד

כמו שאמרתי, אין לי שום דבר נגד לינקין פארק שאין לי נגד להקה אחרת. הם ממוסחרים, אבל גם אומרים שקריידל ממוסחרים, וזה לא מונע ממני לאהוב את הלהקה המדהימה הזאת. הם לא מטאל לדעתי, אבל אני אוהב גם להקות שהן לא מטאל ולא נעול. הם רגילים, אז בגלל זה לדעתי הם חביבים (לפעמים) ולא יותר מזה. אבל לדעתי, הקטע של הנשמה הוא די תירוץ. יש המון שירים עם לא פחות נשמה מהשירים הממוסחרים למדי של לינקין, ובכל זאת היא מעדיפה אותם. אני רוצה להבין למה דווקא לינקין? ומה גורם לכם לחשוב שהם "שרים מהלב" ולא שאיזה כותב מקצועי כתב את זה ככה שזה נראה "מהלב"? (אתם יודעים, שלהקה אומרת שהיא כותבת ת´שירים שלה לבד, זה לא אומר שזה נכון). אני לא שומע מוזיקה בשביל "נשמה" (אם כי יש שירים עם מילים מדהימות) אלא בשביל המוזיקה עצמה. אני אמנם מעדיף שלשירים שאני שומע תהיה משמעות, אך כלי נגינה יכולים לתת משמעות ואווירה לא פחות משירה. לדעתי, המוזיקה חשובה מהמילים, אם כי מילים אידיוטיות מדי יכולות להרוס שיר, ולהיפך: מילים מעולות משפרות אותו מאוד (ע"ע MASTER OF PUPPETS) מה שרשמת בפורום רוק ומטאל היה מאוד מאוד מעצבן. כל הזמן חזרת על אותן מנטרות, וזה נמאס בשלב מסוים ומכעיס אנשים רבים (ובצדק). אני מנסה כל פעם לפתוח אפיקים חדשים לויכוח ולא לטחון מים. ושוב, תשפר את רמת הכתיבה שלך, זה יעזור לך מאוד ויגרום לאנשים להעריך אותך יותר. ועוד דבר אחרון... אף פעם אל תהיה מקובע. אל תאהב רק את לינקין או רק את הסגנון של לינקין. נסה תמיד להיפתח לאפיקים חדשים. אולי תגלה שלינקין נהיו פתאום להקה מעצבנת ומשעממת בעיניך... ושהם לא כל כך "אגדיים". זה תהליך שקרה לי עם לא מעט להקות (כמו STRATOVARIUS, שהמילים שלהם והשטחיות שלהם עולות לי לפעמים על העצבים, ואני כבר פחות אוהב אותם מפעם). ובקיצור, תהיה פתוח, בכל תחום ולא רק במוזיקה. שלך דור

למעלה