יש לי שאלה

rainbowgirl

New member
יש לי שאלה

אני צימחונית כבר חודש ואני רוצה להיות טבעונית. אבל אחותי אומרת לי שאני לא ימצא שום דבר לאכול ושלא כדאי לי בגלל שאני בגיל ההתבגרות ואני צריכה לגדול. אני יודעת שיש את כל החלב סויה וכל זה אבל אני חושבת שהחלב סויה של אלפרו דוחה. כדאי לי להיות טבעונית או להישאר רק צימחונית ? קורל

Weird Eyal 21

New member
אם את יכולה

אז תיהי טיבעונית כמו שאת רואה בהמשך הפורום יש מלא דברים שטיבעונים יכולים לאכול ולשתות אני אישית מקנא בכל טיבעוני על היכולת שלו להיות כזה אני לא מסתדר עם ירקות ואם לא אוכל מוצריי חלב אז אני אהיה בבעיה בכל אופןמה שאחותך אמרה לך זה שטויות כי יש הרבה מה לאכול בהצלחה אייל

smochkin

New member
קודם כל

ההחלטה בסופו של דבר היא שלך ורק שלך. כדי להחליט את צריכה קודם כל לשאול את עצמך אם את באמת רוצה להפוך להיות טבעונית. במיוחד שאת צמחונית רק חודש. עצה טובה היא קודם כל למצוא חומר על טבעונות ואולי אפילו עצות של רופאים בעניין. אני בטוחה שיש פה אנשים שיוכלו לתת לך עצות ובאינטרנט תוכלי למצוא שפע מידע. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!

Neta558

New member
חלב סויה

שוב ושוב אנחנו דנים בנושא... לסויה אין טעם, אם טעמתם פעם את החלב של אלפרו שהוא רק סויה ומים, זה כמעט כמו לשתות מים... לכן, לכל סוג של חלב סויה יש טעם אחר, תלוי איך עושים אותו. לא רק שלחלב מחברות שונות יש טעם אחר לחלוטין, לאלפרו למשל, יש כמה טעמים לחלב. לכן, אם טעמתם חלב סויה ולא סופקתם, אל יאוש! יש עוד חלבי סויה בים! המומלץ שלי-אל אל אל, משק צוריאל! בברכת צמחונות זה רק שלב (ודי לנסיגת הטבעונים אליו!), נטע

punktx

New member
אההההההההמ...|מתושלח|

בתור האחות של קורל, ואחת שצמחונית כבר שנה והמחשבה על טבעונות חלפה לא פעם בראשה, הייתי אומרת שמאחר והסיבות הרפואיות הידועות לשתינו דרך החיים הטבעונית תהיה מזיקה לבריאותה ולהתפתחותה. לכן, מה שאני אומרת זה לא שטויות, כי יש לי ידע מבוסס והיכרות מוקדמת עם הילדה, כיוון שאני אחותה הגדולה, ובעיקר כי אני בעלת הניסיון היחידה בבית עם אורח החיים הצמחוני, שקורל נכנסה אליו (או כך אני מאמינה) גם בעקבותיי. בקיצור, קורל, לא הייתי ממליצה לך להיות טבעונית מהסיבה הרפואית הפשוטה, וגם בגלל העובדה שהחיים הטבעוניים אוסרים מאכלים רבים שלא חשבת עליהם אפילו. כן, זה כולל גלידה קורל. ושוקולד. ואל תתני לי תתירוץ המסריח של המעדנים של אלפרו. את לא יכולה לאכול אלפרו כל החיים, נכון? בקיצור, לא. *תורידי ת´אפרו, חרשת* אחותך (זוכרת ת´חלב שדקרתי???) סהר

rainbowgirl

New member
לסהר ההומואית

אני יכולה להסתדר גם בלעדייך ואני לא נהייתי צמחונית בעקבותייך (כמו שאת חושבת) ואני יודעת שאני לא יוכל לאכול גלידה ושוקולד ולקחתי את זה בחשבון וזהו זה מה שיש לי להגיד לך. "גלעדי,תביא להם כיבוד!"

ק א ר ן

New member
בקשר לשוקולד...

המבחר שאני מכירה הוא באמת עלוב. מסתכם בטוב טעם וטורטית (עוד מישהו שם לב לטעם הלוואי החשוד שיש לטורטית???), אבל מבחינת גלידות, אם את לא מקפידה על מזון אוגני, יש גלידות טופו נפלאות! למשל... יש גלידת טופו שוקולד עם פצפוצי שוקולד ואגוזים, ויש את הקסטות טופו הקטנות בטעם שוקולד (לביסקויט יש משום מה מרקם של עוגה), ויש את הדבר הזה... כמו... נדמה לי שלרגיל (לחלבי) קוראים גלידונית (מכל מקום, משהו בסגנון) ? זה גלידת וניל עם חתיכות (קטנטנות) של אגוזים, במלבנים קטנים מצופים שוקולד. הקיצר, הכל סבבה אגוזים. מילה של קארן.

south bell

New member
מאוד כדאי ואפילו חשוב

אם את לא רוצה לשתות אלפרו את לא חייבת- בשביל זה יש חלב אורגני, חלב מאורז, חלב משיבולת שועל, חלב שקדים ויש גם עוד תחליפים! אם את גרה קרוב לניר צבי כדאי לך לבקר שם בחנות למוצרים אלטרנטיביים. המאמץ שלך ביותך צימחונית חשוב מאוד למאבק ברוצחים! אוהבת
מאיה

למעלה