יש לי שאלה ........

Go in out

New member
יש לי שאלה ........

ההוריחם שלי גרושים ואני שונא את אבא שלי ואת אתם שואלים למה כי הוא היה מקלל אותי ומרביץ לי מה אתם אומרים בצדק אני שונא אותו ולא מוכן לראות אותו

Go in out

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

ד ל י ת

New member
ברור שאתה שונא אותו...

ויש לך הצדקה מלאה לכך ! גם אני שונאת אנשים שמקללים ומרביצים . בעצם, אני לא מכירה אף אחד שלא שונא אנשים כאלה. ואתה ???

adam65

New member
שום רגע ושום נעליים !!!

אין שום סיבה, ולעולם גם לא תהיה, שבגללה מותר להפעיל אלימות כלשהי כלפי ילדים/נשים/שכנים וכו... אדם שמרביץ הוא אדם פחדן וטיפש, גם אני הייתי שונא את אבא שלי אם הוא היה מכה אותי, ובודאי שלא הייתי הולך אליו הביתה. אם הוא מכה על בסיס קבוע, הייתי מציע לך להתקשר למועצה לשלום הילד או למשטרה!!! בן כמה אתה?

Playground Girl

New member
אני חושבת שהגזמתם!

אומנם צריך להפסיק את האלימות הזו ומייד, ונכון שאין שום סיבה בעולם שילד יספוג אלימות, אבל לשנוא? אלימות נובעת מבעייה מסויימת של האלים, לכן הוא צריך לקבל טיפול כדי ללמוד להוציא את האגרסיות שלו בדרך אחרת ולא מזיקה. אני חושבת שהוא צריך לדווח למישהו שהוא סומך עליו על האלימות הזו אם היא עדיין נמשכת ולא מטופלת או טופלה בעבר, כי אנשי מקצוע יעשו את זה על הצד הטוב ביותר.

Go in out

New member
אגב אם אתם שואלים למה

סתם הוא מחפש את זה אני לא יודע אם זה משעמום או סתם בה לו אין לי מושג אבל כל פעם שזה קורה אני נועל את עצמי בחדר לתקופה של 6 7 שעות עד שהוא ירגע ותנסו להבין למה

adam65

New member
אני לא מסכים...

נכון שהאיש זקוק לעזרה (דחוף!!!) אבל מה בינתיים, עד שהוא יקבל אותה?? המועצה לשלום הילד או המשטרה או עובדת סוציאלית, ידאגו שהאיש יקבל עזרה והמשפחה תקבל הגנה...

למעלה