יש לי שאלה.. איזה שירים של אביב מתאימים לאדם שמת??
ס סימבה פרינס New member 12/12/06 #3 האלבום ממנטו מורי התאפיין בזה... רוב השירים נכתבו לסבתא של אביב שנפטרה באותה שנה... ממנטו מורי קרן אור שיר עצוב ועוד ועוד ועוד..
האלבום ממנטו מורי התאפיין בזה... רוב השירים נכתבו לסבתא של אביב שנפטרה באותה שנה... ממנטו מורי קרן אור שיר עצוב ועוד ועוד ועוד..
מ מעיין51 New member 12/12/06 #8 גם "אני שונא" על החבר הכי טוב שלו... ניר פרידמן.. ...[נראה לי פרידמן]
F Forever NemeSh New member 13/12/06 #11 ממממ... ../images/Emo16.gif לבכות לך של הדיסק "ממנטו מורי" מצטערים גן החטאים ויש עוד מלא (הזכיר לי דברים עצובים כ"כ)
ממממ... ../images/Emo16.gif לבכות לך של הדיסק "ממנטו מורי" מצטערים גן החטאים ויש עוד מלא (הזכיר לי דברים עצובים כ"כ)
M moriboy66 New member 13/12/06 #12 ...... לילה טוב. ? לבכות לך. אתה פה חסר לי. מצטערים. שוב פעם. לילה. ? גן החטאים. ממנטו מורי. ממנטו מורי II. ? שיר עצוב. קרן אור. זיגוטה. ? חדר קטן. ? תבלע את הכדור. עליסה. פרופיל 97. ? אל תכעסו. יש עוד מלא...אבל זה פחות מוות ויותר מחאה. זה בעיקרון
...... לילה טוב. ? לבכות לך. אתה פה חסר לי. מצטערים. שוב פעם. לילה. ? גן החטאים. ממנטו מורי. ממנטו מורי II. ? שיר עצוב. קרן אור. זיגוטה. ? חדר קטן. ? תבלע את הכדור. עליסה. פרופיל 97. ? אל תכעסו. יש עוד מלא...אבל זה פחות מוות ויותר מחאה. זה בעיקרון