יש לי שאלה

אבירן171

New member
יש לי שאלה

בפעם האחרונה שביקרתי ביד ושם, אמרו לי שאם אני יודע על אנשים ניצולי שואה\שמות של כאלה, אני צריך להודיע להם. עכשיו ממה שאני יודע, סבא וסבתא של שכן שלי, הם ניצולי אוושיץ, ואני לא יודע אם הם רשומים שם או צריכים להיות רשומים. אני יודע שלסבא היה(ז"ל, נפטר לפני כמה שנים), את ה"קעקוע" הזה על היד. השאלה שלי היא: האם אני צריך להודיע, או שלדעתכם הם יודעים, או שזה בכלל לא מעניין אותם? עכשיו כדי לצחוק קצת, הנה בדיחה בנושא: ילד וסבו הולכים לחנות דיו, הילד אומר לסבא: "אתה יודע סבא, שמעתי שהדיו הגרמני מחזיק הרבה זמן". הסבא משפשף את ידו ועונה: "כן זה נכון, הוא באמת מחזיק הרבה זמן". אני יודע שזה בדיחה שחורה, אבל שווה להיפתח.

כרגע יש כ- 3 מיליון דפי עד

רצוי להעלות דפי עד למי שעדיין לא רשום ולעשות זאת כבר עכשיו! אפשר לעשות זאת דרך האינטרנט, תבדוק באתר של "יד ושם", בהצלחה וכל טוב.

deebeebee

New member
איסוף וצילום עדויות

הינו פרויקט חשוב שמתבצע מזה זמן מה. חשוב מאד שעדותם של מכריך תתועד בהקדם. באיזה עיר/ישוב אותם ניצולי שואה מתגוררים? האם ניתן ליצור איתם קשר? במידה והם מוכנים אפשר יהיה ליצור איתם קשר לשם כך. תוכל לשלוח אלי מסר אישי (אני שייכת לצוות שמתעד בצילומי וידאו ניצולי שואה באזור תל-אביב.)

למעלה