יש לי שאלה...

lynnushi

New member
יש לי שאלה...

מהי מטרת הפורום ולמה הוא נקרא ככה?

sagima

New member
מטרת הפורום היא...

להשתלט על העולם!!!, והוא נקרא ככה כדי לבלבל את האוייב. אבל אל תספר לאף אחד, טוב?

iknow

New member
תקשיב/י, יש 1500 פורומוים בתפוז

ועוד איזה אינסוף קומונות, עדיין לא הבנת את העסק עם הפורומים?

inc0gni2

New member
להגדיל חשיפה לפרסומות

שאני מניח שזורות בכל האתר אבל לא יכול להיות בטוח כי יש לי פיירפוקס ופיירוול

Nanobot

New member
למה גיליתה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

עכשיו לא נצליח! אוף...
זה יכאב אבל אין לנו ברירה - יש לפעול בתוכנית הסודית: Top Secret __________ אם מטרת הפורום תתגלה ישוגר טיל בלסטי הנושא פצצת אנטי חומר (אגב, פיתוח ישראלי
) למרכז השרתים של תפוז. הפורום יועבר לאתר סודי שניה לפני הפגיעה. בהצלחה לנו

lynnushi

New member
טוב... עזבו

תתודה בכל זאת ואל תיאגו כי אני אשמיד את העולם ליפניכם

מתן4ל

New member
תפוז הם מתחרים של ויקיפדיה

אבל לתפוז יש פיצר חדש שאין בויקפדיה... זה עובד ככה: נניח שאתה רוצה לדעת מה זה "חומריו האפלים", או שאתה נכנס לויקי (כן, יש ערך כזה בויקי!) וקורא שזה "חומריו האפלים (His Dark Materials) היא טרילוגיית ספרי פנטסיה שנכתבה על ידי פיליפ פולמן. הטרילוגייה יצאה באנגליה בשנים 1995-2000. הטרילוגייה מכילה שלושה ספרים:" או שאתה נכנס לתפוז מחפש פורום (כן, יש פורום כזה בתפוז! ויש לינק בויקי לפורום בתפוז!!!) וקורא בדף הראשי שזה "פורום זה נועד לדיונים ושאלות על סדרת הספרים "חומריו האפלים", פרי עטו של הסופר פיליפ פולמן. בפורום זה יכולים אוהבי היצירה (הנקראת בקיצור גם 'חומריו') לדון על כל דבר ועניין הקשורים ביצירה, מסריה, ערכה הספרותי בעצמה וביחס לז'אנר ..." אם עדיין לא הבנת משהוא בויקי, אתה ניגש לדף השיחה של הערך ושואל, כנ"ל בתפוז (אתה נכנס לפורום ושואל). [וככה גם עם עוד ערכים כמו "פאלון דאפא"] העניין הוא שתפוז - בניגוד לויקי משמש גם כ"גן חיות" לאנשים - אם הם רואים שבקומונה מסתובבים מספיק אנשים באופן קבוע הם יכולים להפוך אותה לפורום, שבו תוכל לראות במו עינייך את המילה שחיפשת, למשל אם אתה רוצה לדעת מה זה פקצה אתה יכול סתם ללכת לויקי (כן, יש ערך כזה! עם לינק ל"עצומה לחוק נגד פקצית"!!!) אבל אם אתה רוצה לראות פקצה במו עינייך תוכל לעשות את זה רק בתפוז... אותו דבר כאן, כאן אתה יכול (בניגוד לויקי) לראות חנונים ממש במו עינייך (אגב אם אתה רוצה סתם לראות אנשים טיפשים אתה מוזמן לקומונה "גאים להיות טיפשים"(כן, יש כזו!)...)

איפי1

New member
יש פורום על חומריו האפלים???

*יאאאאאההההה!!!!* (צווחת שמחה)

pieceofmadness

New member
ואני דווקא חשבתי

שכל מילה שעולה בדעתך, אפילו, נגיד - אלקטרואנצפאלוגראפיה - יהיה עבורה פורום בתפוז...
(במקרה דנן, הפורום יאכלס את הנבדקים, לא את הבודקים ולא את החומר.... )

Nanobot

New member
יש לי שאלה אליך:

מהי מטרת פורום חמוסים, ומה עם פורום סקארבס, אני סקרן לדעת, ואחרון חביב - את יכולה להגיד מהי מטרת פורום גרין דיי?, כי אני ממש סקרן ולא מבין! אשמח לדעת, בברכה, אני. ועוד אחד, לא הבנתי למה יש פורום לרוק, כלומר הם לא יכולים לדבר בטלפון על אותו תחום עניין, הם חייבים פורום, כל כך משעמם להם שהם חייבים פורום משלהם, כדי לדבר ולדבר, מה הטעם?! הרי אפשר להפגש! מה הם צריכם פורום! וממש אחרון, למה יש פורומים אני ממש ממש ממש לא מבין. תסבירי לי, בבקשה... שוב בברכה, Nanobot.

למעלה