יש לי שאלה אמ.. איך קוראים להוא עם השיער השחור? והוא הסולן?
C Chen Shesek New member 9/2/07 #2 ../images/Emo152.gifבילי ג'ו ארמסטרונג. קרוי גם בילי ג'ו. הוא הסולן והגיטריסט. הבאסיסט הוא מייק דירנט, ההוא הבלונדיני, והמתופף הוא טרה קול.
../images/Emo152.gifבילי ג'ו ארמסטרונג. קרוי גם בילי ג'ו. הוא הסולן והגיטריסט. הבאסיסט הוא מייק דירנט, ההוא הבלונדיני, והמתופף הוא טרה קול.
כ כרמלושש New member 9/2/07 #5 חח ועוד משהו שקצת נשמע מטומטם.. אתם יכולים לרשום לי את זה באנגלית שאני יגע איך מבטאים את זה? ותודה שוב
חח ועוד משהו שקצת נשמע מטומטם.. אתם יכולים לרשום לי את זה באנגלית שאני יגע איך מבטאים את זה? ותודה שוב
C Chen Shesek New member 9/2/07 #7 ../images/Emo152.gifכמו ששומעים Billie Joe Armstrong Mike Dirnt Tre Cool
א אפרת306970847 New member 10/2/07 #8 ועוד משהו קטן.. אם תשימי לב, כותבים Billie ולא Billy,כי אמא שלו אייתה ככה את השם שלו כשהייתה תחת השפעת המשככי כאבים של הלידה..אז.. ואצל טרה שחכת את הגרש הזה..כאילו טרה'
ועוד משהו קטן.. אם תשימי לב, כותבים Billie ולא Billy,כי אמא שלו אייתה ככה את השם שלו כשהייתה תחת השפעת המשככי כאבים של הלידה..אז.. ואצל טרה שחכת את הגרש הזה..כאילו טרה'
C Chen Shesek New member 11/2/07 #10 ../images/Emo152.gifרק עכשיו הבנתי איך עושים e עם גרש... טוב לא משנה =_=