יש לי שאלה

noliloli

New member
יש לי שאלה

לפני כמה חודשים התחלתי לצאת למועדונים ומסיבות בהתחלה זה היה רק במטרה של לרקוד ולבלות אבל אחר כך זה המשיך לעישון סיגריות לבסוף בפעם האחרונה שיצאתי אני וחברה קנינו קופסת סיגריות וסיימנו אותה באותו לילה שתינו... יום למחרת קמתי עם ריח נוראי בפה של הסיגריות וכשעישנו לידי פתאום זה לא הפריע לי ואפילו רציתי, עכשיו השאלה שלי היא, האם אני מכורה או יכולה להתמכר לסיגריות כתוצאה מהעישון של הסיגריות פה ושם במסיבות?

noliloli

New member
חשוב לציין אני לא רוצה להתמכר לזה

אף פעם לא חשבתי על עישון ודברים כאלה אני לא רוצה להכנס לזה!!!!!! תעזרו לי

shanhen

New member
הבעייה במקום אחר

נולילולי היקרה (מקווה שלא שכחתי אף ל') את מוטרדת מעישון הסיגריות אבל רוצה להמשיך ולעשן. האמת שהבעייה אינה בשאלת ההתמכרות. זה נזק עתידי רחוק שספק אם תגיעי אליו. רב המעשנים לא מתמכרים (ואגב, ההתמכרות היא לניקוטין, החומר הפעיל בסיגריה). הבעייה העיקרית בסיגריה מתחילה הרבה לפני ה"התמכרות". מדובר בנזק פיזי לריאות, נזק במערכות הנשימה בכלל, ריח לא נעים מהפה, הנאה מאד מפוקפקת שאם ניתן לא להכנס אליה מה טוב. אני יודע שצעירים רבים מתלהבים מהפוזה של העישון, מההרגשה ואולי אף מהארומה של הסיגריה, אך זה כסף קטן לעומת הנזקים הרבים. כך, שמוטב תחשבי פעמיים לפני העישון, ולא בגלל ההתמכרות בעתיד אלא בגלל איכות החיים בהווה. נחום

בוודאי שמיתמכרים לסגריות.

בע"ה אני אישית מעשנת 2 חפיסות סגריות ביום, אך נקיה מסמים קלים ואלכוהול מספר חודשים בזכות כוח עליון( טיפול פרטני וקבוצות על בסיס יומיומי). לפי דעתי עדיף שתסיים את העישון הזה פעם אחת ולתמיד שזה עדין "טרי " אצליך. אם יש לך בעיה עם זה יש גמילה נגד סגריות ואפשר גם להעזר בעצמיך בחברים ובפורום הזה. בהצלחה נשמה לא שוה לעשן אני מכורה לזה 19 שנים.

למעלה