יש לי שאלה

הסקרן1

New member
יש לי שאלה

יש לי שאלה? כאחד שסובל יותר מחצי שנה מכאבים שונים בכל חלקי הגוף ללא גורם מקשר ברור. הכבאים התחילו ממחלה מסויימת והם נמשכים ללא הצלחה של הרופאים לאבחן מחלה ברורה. רציתי לדעת האם יש דרך מסויימת לעלות על המחלה בצורה מהירה וברורה? יש איזה סדרת בדיקות מסויימת שיכולה לברור את כל המחלות ולמצוא את האחת שאני צריך להילחם בה? אודה על התשובות.

חבר, זה פורום לרפואה דחופה.

אין מענה לבעיות רפואיות, בטח כאלו שלא נכללות בתחום הרפואה הדחופה.

Rockamora

New member
למה אתה חושב שפה יעזרו לך?

המתמחים היחידים ברפואה פה מתעסקים ברפואה זריזה ופינוי נפגעים במידי. הם לא מתחילים לטפל בשפעות ודברים כאלה.

הסקרן1

New member
לא

מה היה בערוץ 2? השאלה שלי באה בעקבות כך שנזכרתי שלאחר שח``כ יורי שטרן גילה את המחלה שלו, עברה הצעת חוק כלשהיא שדיברה על כך שיעשו לכל חברי הכנסת פעם בשנה בדיקות מקיפות כדי להגיע לגילוי מוקדם של המחלות שלהם. ואז דיברו על כך שעלות של דבר כזה היא 600 ש``ח לאדם. אני אישית מוכן לשלם הרבה יותר בשביל לגלות את הבעיה שלי.

orend123

New member
אז תשיג את מהדורת החדשות מהיום

יענה לך על הרבה שאלות

כמה דברים:

בדיקות תקופתיות זה לא משהו שצריך לעשות באופן פרטי, קופות החולים ממנות את זה. אגב, לדעתי אותם רופאים שטיפלו בשטרן היו קצת רשלנים שלא שלחו אותו לבדיקות יותר מקיפות כאשר הוא התחיל לסבול מכאבים בראש. מה שהיה בערוץ 2 היום היה כתבה על מחלה ששמה פיברומיאלגיה. תחפש באנטרנט מידע עליה. אבחון נעשה ע"י ראומוטלוג. מהי אותה "מחלה מסוימת" שאתה מדבר עליה?

למעלה