יש לי שאלה

yifatushtush

New member
יש לי שאלה

האם ע"H המדריכים והמלאכים אפשר למוד רייקי? אין בביתו מספיק כסף כדי לבזבז 500 ש"ח למרות שרייקי זה די חיוני אני נו לא עניים, פשוטצריך את הכסף לדברים אחרים...

יפעתוש !! ../images/Emo24.gif

ראשית כל, מה שלומך? ומה שלום אמך? דבר שני. יש ספרים בנושא הזה, זה נראה לי שייך לקטגוריה של "ספרי העידן החדש", ואת זה אפשר למצוא בכל חנות ספרים. תנסי לקחת אחד מהספרים בחנות ולראות ולהרגיש אם את מתחברת לספר הזה. אך לדעתי, ספרים יכולים לגרום לפיספוס מסויים פה ושם ואישית אני מעדיפה אחד על אחד במציאות אם יש אפשרות. בנוסף, יכול להיות שיש אולי סדנאות או מקומות שהן יחסית זולות מהמחיר שהוצע.. המון בהצלחה, שפע בריאות לאמך ולך.

יפעתוש מתוקה ../images/Emo141.gif

ידוע לי שבעולם הרוחני, בכל המקצועות ולא רק תיקשור יש הדרכה שמיימית כלומר מדריכי אור (וגם אופל) ומלאכים. אבל כן אפשרי לעשות את הרייקי גם עם הדרכה רוחנית אך במצב כזה יש ללמוד קודם כל איך להתחבר אל הדרכתך ואל נשמתך. בנוגע לרייקי, לא חייבים לעשות הדרכה (לדעתי) אך אני בטוחה שיש פה כמה אנשים שמתעסקים בזה ברצינות והם יענו לך יותר ברצינות ממני המון בהצלחה!

היי יפעתוש../images/Emo24.gifמה שלומך?

אני לא יודעת מה המחירים של סדנאות הרייקי ואני חושבת שאולי כדאי לשאול בפורום רייקי. ואולי חברים כאן, שיודעים יוכלו לעזור לך

T h a n a t o s

New member
כמה דברים

דבר ראשון, יש הרבה ספרים שאפשר להוריד בחינם בעזרת אימיול ותוכנות דומות דבר שני, את לא צריכה לתקשר עם אף אחד פרט לעצמך. דמייני את התוצאה וצרי אותה. גלי את הדרך בעצמך. נראה לי זה יהיה הרבה יותר מספק מאשר שמישהו יראה לך אותה.

אני Tamara

New member
החיבור לרייקי עובר רק בחניכה

ע"י מאסטר רייקי! אפשר ללמוד את החומר התיאורטי מקריאה (ההסטוריה של הרייקי, הסברים על המערכת האנרגטית של הגוף, כיצד משפיע הרייקי על הגוף, תנוחות הידיים), אבל את היכולת להתחבר לאנרגיית הרייקי ולהתחיל לטפל בעצמך או באחרים מקבלים בטקס שנקרא "כוונון"....או "חניכה". (טקס קצר). אם את לא יכולה כרגע לשלם עלות קורס רייקי, מציעה לך להציע למורה משהו במקום (סוג של עזרה מסויימת למשל), לבקש הנחה או אם את מצליחה למצוא ספרים על רייקי ולהרגיש נוח עם החומר, מצאי לך רייקי מאסטר שיבצע לך את החניכה בלבד. לי יצא בעבר לחנוך אנשים והם התחילו לתרגל רייקי בעצמם, אבל זה מצב מאד בסיסי. אישית אני מעדיפה את כל החבילה שבה מתרגלים את תנוחות הידיים, לומדים לחוש את האנרגייה ולעבוד אתה ועוד כל מיני דברים נוספים.

ToryMaster

New member
אני אל לגמרי מסכימה

א. יש עוד סוגי הילינג מלבד רייקי, וריפוי אנרגי יכול לעשות כל מי שמתאמן. ב. אני בהחלט לא מסכיהמ שאת הכיוונון הזה ניתן לקבל רק על ידי מורה, נכון, אולי זה לא יהיה רייקי פר סה, אבל גם בלי קורס שעולה המון כסף, אפשר לרפא.

יפעת שלום

כשאני קורא את דברייך עולה בי תהייה, את רוצה ללמוד רייקי-לאיזו מטרה? מה הביא אותך לרצון ללמוד רייקי. אחכה לתשובתך כדי להמשיך

yifatushtush

New member
אני פשוט רוצה

לרפא. מתחילת ימי רציתי להיות רופאה. איכשהו. מצידי להיות אפילו ליצנית רפואים. העיקר שממני, או ממשה שאני עושה, ירגישו טוב.

למעלה