יש לי שאלה..

earth song

New member
יש לי שאלה..

אני מציירת מאז שהייתי קטנה, אבל לא קומיקס, אלא דיוקנים של אנשים וכו´, ותמיד רציתי לדעת איך מציירים קומיקס.. אף לא יוצא לי כמו שאני רוצה, אז איך אפשר להתחיל לצייר קומיקס?

chatenoire

New member
ההמלצה הקבועה שלי

חייבת להיות How to Draw Comics - the Marvel Way של סטאן לי וג´ון בושמה (נדמה לי). אפשר למצוא אותו באמאזון.

yonabarak

New member
הכי פשוט - להתחיל בלהעתיק

למצוא קומיקס שאת הסגנון שלו את אוהבת, ולהתחיל להעתיק פריימים שלמים, או חלקים. אפשר גם להגדיל במכונת צילום ולהעתיק אותם יותר בגדול. ככה אפשר ללמוד. אח"כ אפשר להתפתח ללימוד אנטומיה, קומפוזיציה, טכניקות.

earth song

New member
הבעיה שלי היא

שאני לא יודעת מאיפה משיגים את זה. אני אוהבת את הקומיקס בסגנון היפני ואין לי שמץ מאיפה להשיג..

KS

New member
אין בעיה!

זה פשוט, אם את רוצה להוריד מהאינטרנט פשוט תחפשי - manga ואני בטוח שזה ימצא לך מספיק אתרים. אם את רוצה קומיקסים, אז יש כמה מקומות שאפשר להמליץ לך, את יכולה לנסות במישל עולם הירחונים, אבל המבחר שם לא משהו... או שאת יכולה לנסות להזמין מקומיקס וירקות באתר שלהם, שאני לא זוכר, ואם בשניהם לא הצלחת תשאירי הודעה בפורום ואני בטוח שמספיק יסכימו לעזור למצוא, מלבדי :) זה ממש לא בעיה למצוא! בעיקר באינטרנט. השאלה זה אם את רוצה לקנות או רק להתנסות.

earth song

New member
תודה רבה!!

אני יותר מעדיפה להתנסות בלצייר קומיקס מאשר לקרוא תודה רבה לכם ! :]

למעלה