יש לי שאלה.. איך מכינים מלט ?
א אבי גנאח New member 29/4/02 #3 הכנת מלט עם כוונתך לתהליך הייצור בנשר זהו הפרוט תערובת של גיר עם תערובת של פחם שרוף ( השאריות של תחנת הכח ) בישול בטרומל ענק תחת טמפרטורה גבוהה - תוצר מלט
הכנת מלט עם כוונתך לתהליך הייצור בנשר זהו הפרוט תערובת של גיר עם תערובת של פחם שרוף ( השאריות של תחנת הכח ) בישול בטרומל ענק תחת טמפרטורה גבוהה - תוצר מלט
M Master of Puppets New member 3/5/02 #4 אאאאאממממ.... יש לי שק מלט כזה.. ואני רוצה לבנות טאבון, אני רוצה לדעת מהו היחס של החומרים שאני צריך לערבב כדי ליצור את התערובת :0)
אאאאאממממ.... יש לי שק מלט כזה.. ואני רוצה לבנות טאבון, אני רוצה לדעת מהו היחס של החומרים שאני צריך לערבב כדי ליצור את התערובת :0)
א אבי גנאח New member 4/5/02 #5 יחס לבנית טבון השתמש במלט שהוא מעורבב כבר המגיע בשקים של 25 ק"ג ניתן למצוא אצל הספקים א.צ. מבית נחמיה יעזרו לך שם - המלצה לצורך בניית טבון לא להשתמש במלט שבא מנשר ולא לשחק עם יחסי התערובות
יחס לבנית טבון השתמש במלט שהוא מעורבב כבר המגיע בשקים של 25 ק"ג ניתן למצוא אצל הספקים א.צ. מבית נחמיה יעזרו לך שם - המלצה לצורך בניית טבון לא להשתמש במלט שבא מנשר ולא לשחק עם יחסי התערובות