יש לי שאלונת למבינים שבינכם..

ultra_violet

New member
יש לי שאלונת למבינים שבינכם.. ../images/Emo13.gif

שלום, אתם יודעים אולי באילו מצבים לסלולארי של סלקום אין קליטה? כאילו לדוג´ בהרים וכאלו..אבל חוץ מזה- האם בין כל הערים בישראל אפשר ל"תקשר" בסלקום? אם למשל מישהו נמצא בצפון ואני במרכז,האם הגיוני שאין לו קליטה?? מקווה שתעזרו לי, ותודה מראש!!!! ביי

ultra_violet

New member
בבקשה בבקשההההההההה אפשר..

שתענו? כי זה נורא חשוב לי
אוף.. דמט.

Nightr

New member
בפנים או בחוץ?

תראה, סלקום אורנג´ ופלאפון אמורות לכסות את כל שטח המדינה אבל מדובר על כיסוי מחוץ לבית. ברוב המקומות יש קליטה טובה בתוך הבית אבל בחלק מהמקומות הקליטה יכולה להיות בעיתית (ביחוד במרתפים או בנינים גבוהים). לסיכום: אם שאלתך מתיחסת לבחוץ אז התשובה יש כיסוי. אם השאלה מתיחסת לבפנים אז יש לבדוק ספציפית את המקום.

Chewbacca

New member
תיקון קטן

אף חברה סלולרית לא חייבתלכסות את כל שטח המדינה. בזכיון שכל חברה קיבלה ישנה מחוייבות לכסות 90% מאוכלוסיית המדינה ובנוסף מספר כבישים ודרכים ראשיות (נגיד את כל כביש חיפה-ת"א) וכדומה. האינטרס של כל חברה להגיע לכל בית בישראל הוא אינטרס מובן. חוץ מזה אתה צודק, בד"כ אין בעיית קליטה מחוץ למבנים (אלא אם מדובר על איזה פיסטין באמצע שומקום) ובעיית הקליטה לרוב מתחילה במקומות בהם יש חסימה (של קיר) או במקומות גבוהים שאליהם האתרים הסלולרים לא מכוונים (עקרונית הם מכוונים עד קומה רביעית-חמישית).

למעלה