יש לי שאלונת.....

יש לי שאלונת.....

אני קראתי את כל המדריכים שלכם על הריטוש....אבל יש לי בעיה אחת....אני לא מ2ינה איך אתם מחליקים את הפנים כזה יפה. כאילו להוריד פ3עים וכל מיני כתמים למיניהם הבנתי אבל העור כולו...איך עושים שיהיה ממש חלק ויפה??? תודה לעונים וש2וע מקסיםםם.

Nienna17

New member
עוברים על כל פרט ופרט

שבעור, שזה כולל: קמטים, קווי קמטים, שקיות. נסי למצוא את מה להוריד ולהחליק כדי להגיע להחלקה המושלמת הזאת. רוב האנשים יגידו לך פשוט לטשטש, אבל זאת לא הגישה הטובה.

רגע רגע,

מזה לטשטש??? עם איזה כלי בדיוק??? וזה פנים שלמות ....ומושלמות....כולם עו2רים פרט פרט??? נשמע מופרך....

Nienna17

New member
אישית?

אני לא נוגעת בכלל בכלי הטשטוש. ולמה? כי אחרי כל התהליך של ההחלקה שאני עושה עם כלי הפלסטר לא רואים בכלל שום הבדל שהטשטוש מוסיף. הטשטוש (אם הוא נעשה לא נכון, רק גורע). אז כן, אם את באמת רוצה להשקיע אל תיהי עצלנית, תעבדי עם הפלסטר ורק עם הפלטר, תעבדי קשה ותראי תוצאות

אממ

אבל משהו לא הולך לי עם הפלסטר הזה...
הוא פשוט מביא לי מיקום לא נכון. כאילו אני מסמנת מקום מסוים וכשאני באה להעביר את אותה נקודה למקום שאני רוצה לטשטש או למחוק...הוא פשוט מביא לי מיקום אחר משסימנתי. וזה מה שלא ברור לי. זה רק אצלי? או שאני פשוט לא יודעת להשתמש עם זה? גם זה יכול להיות.

Nienna17

New member
יש לך למעלה,

כאשר את כבר "בשימוש" עם כלי הפלסטר, חפשי קוביה קטנה שלידה כתוב ALIGNED. אם יש עליה וי, בטלי אותו וזה אמור לפתור את הבעיה.

NLO

New member
פשוט לטשטש.

נו טוב, הייתי חייב. מסכים עם כל מה שנטלי מעליי אמרה, אבל אני גם חושב (ואף מיישם) שטישטוש קטן במקומות נכונים יכול להוסיף. אבל צריך לשים לב מה לא לטשטש. וגם למעלה, את כריסטינה, טישטשתי מעט. לעיונך.

למעלה