יש לי שאלות בקשר להופעה..

ThatGirl1

New member
יש לי שאלות בקשר להופעה..

קודם כל,אני חייבת להגיד שבהתחלה חשבתי שהם חבורה של הומואים,בנות..מה שלא תרצו, ואז התחלתי לשמוע שיר..ואהבתי אותו מאוד..המשכתי ככה..ואז הבנתי שהם דווקא לא רעים.. רק שתדעו השירים שלהם ממש משדרים ההפך ממה שהם משדרים. לשאלות: 1. השירים יהיו באנגלית או גרמנית ? איך תהיה ההופעה? 2. מהו מחיר כרטיס? 3. נשארו עוד מקומות ?[אנשים שדיברו עם המארגנים בזמן הקרוב] 4. ידוע כבר אילו שירים הם ישירו בדיוק ? כמה ובאיזה סדר? תודה מראש=]

ThatGirl1

New member
ועוד שתי שאלות

מתי הם מגיעים בדיוק? באיזה תאריך ושעה? וההופעה תהיה מוקלטת? [אתם יודעים..למצוא בדרכים לא חוקיות וכד'^^]

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאוקיי כסניי!

1. שניהם 2. 219 3 ו4 עדיף שתבררי ממישהו שיודע יותר ממני יכולת לנצלש, בזמן האחרון אנשים פותחים פה שרשורים בקצב וזה מבלן תפורום לאללה. ולא הבנתי ב-כ-ל-ל איך שירים יכולים לשדר ההפך ממה שהם משדרים?:S

ThatGirl1

New member
אני חושבת שהדברים לגבי ההופעה מעניינים

את כולם...זה לא היה משנה כל כך הניצלוש ובלי להעליב עם כל הביגוד האיפור וההתנהגות זה משדר התנהגות של נקבה ממש...השירים שלהם ממש הפוכים מזה

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifזה כן משנה כי פותחים פה כאלו הודעות כל

הזמן. באמת שזה מבלן תפורום ופחות נעים להיות בו=/

ElinorLahav

New member
אאה חמודה !

תקשיייבי זה המחיר ואם הוא דפוק אז אין מה לעשות לא מספיק את פותחת הודעה חדשה ומעירים לך את עוד מתעצבנת ואת עוד אומרת שהם נקבות ! פשוט אל תפתחי הודעות חדשות ואם לא נעה לך המחיר ואיך שהם נראים אל תהיה פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפה !!!!!
ותדברי יפה למיכל את שומעת

Mrs Kaulitz

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

כל מילה זהב:] אני על הרצפה הרגתם אותי... וקלטו משו שאמרו לי אתמול: זה סתם חבורה של פיריקם שעולים לבמה דופקים בוכטה של כסף וחוזרים לארץ שלהם, כבר היה עדיף לקנות בכסף של הכרטיס חולצה ומכנס ליציאה".... חחחח כל כך לאאאא

never where

New member
גם לי יש שאלה, על דרכי הגעה להופעה. הצילו!

אני ממש נואשת. איך אני מגיעה לת"א בארבע-וחצי חמש (זכיתי בכרטיסים דרך תפוז ואני חייבת לקחת את הכרטיסים עד שש, או שאני מאבדת אותם!) מירושלים? יש הסעות או משהו? יש מוניות שירות? ואיך אני מגיעה להופעה עצמה כשאני כבר בתוך תל אביב? אין אוטובוסים! אגב, באיזה שעה נגמרת ההופעה, והאם יש הסעות הביתה משם? מישהי כאן מגיעה מירושלים ויכולה להציל אותי? אני כבר כמעט בוכה פה

3has3

New member
אני הייתי מציעה לך לקחת מונית ספיישל

זה נראה לי הפתרון הכי טוב
זה מה שאני הייתי עושה D:

never where

New member
כזאת שמזמינים מהבית?

זה עולה יותר מדי כסף, לדעתי... מישהו אמר לי שזה מאתיים שקל כל כיוון, אולי יותר.

3has3

New member
אוקיי אז זה מוגזם ><

אבל אם לא תמצאי, זה הפתרון היחיד D: ויש כמה בנות שנוסעות מירושלים, לא? D:

SpongBobit

New member
אני גם מירושלים..

יש לך מסנ ? דברי איתי.. גמאני זכיתי דרך תפוז

למעלה