יש לי שאלות חשובות דרוש עזרה!!!

simsi17

New member
יש לי שאלות חשובות דרוש עזרה!!!

דרך אגב צודק חברי הטוב לגבי אבידר, חברה של גנבים אל תתקרבו!!!- שנית אני מאבטח בבתי הדין הרבניים חודש הבא אני עוזב אחרי 8 חודש מחליפים חברה ישנו מכרז חדש..חברה אחרת תבוא אולי אני ימשיך עוד חודש אבל במאי אני טס לטיול במזרח במצטבר יש לי 7 ימי חופשה האם מגיע לי לקבל את כל ימי החופשה שלי בתשלום?? (לפי חוק) שנית חתמתי על חוזה ביטוח מנהלים כלומר כל חודש לוקחים לי 5 אחוז מהשכר, אם החברה מפטרת אותי מגיעה לי גם את הצד שלהם 5 אחוז, מעניין אותי לדעת... תודה על העזרה , ולהמשיך לדפוק את המערכת כל החברות גנבים!!!!

joshh

New member
היי

ראשית, מגיע לך טאת יתרת ימי החופשה וימי ההבראה. שנית, אם חברה פתחה עבורה פוליסת מנהלים, אזי מגיע לך (אם סיימת את עבודתך שם) את ה 5% שלהם וה5% לך. הם בכל מקרה לא יכולים לגעת בכסף הזה. הצעה שלי, אל תגע בכסף, ותנסה לגרור אותה לעבודה הבאה. אם במידה ואתה טס למזרח לשנה שנתייים, יש לך אפשרות לשלם ריסק זמני במטרה לשמור על הפוליסה פעילה עד שתוכל לגרור אותה לעבודה אחרת. בד"כ הפרמיה יכולה להסתכם ב 20-30 ש"ח בחודש לריסק זמני (מדובר בכסף שלא ניכנס לחיסכון). אופציה נוספת הינה למשוך את הסכפים אך לדעתי אם אני לא טועה אתה תשלם עלייהם מס של 35% כאילו קנס על משיכה מוקדמת על כספים שאמורים להיות לפנסיה. joshua

למעלה