יש לי שאלות לבנות כאן....

6MR. NICE GUY

New member
יש לי שאלות לבנות כאן....

1) מישהי שאני הכרתי באייסיקיו.... ואנחנו מדברים מלא בטלפון וכנראה יצא מזה משהו.... אז השאלה שלי היא כזו... אני 1.87 לפחות והיא 1.55.... האם זה יצור בעיה? הבהרה- היא יודעת מה הגובה שלי.... 2) באחת השיחות היא פלטה הערה.... (באייסיקיו) שמשהו שנתנשק רק אחרי החתונה משהו כזה.... יכול להיות מצב כזה?

6MR. NICE GUY

New member
שכחתי לציין ש....

כאילו היא אמרה אחרי זה שזה בצחוק... אבל לקח לה הרבה זמן להגיד את זה

nice guy..

אני יגיד לך את האמת, יכול להיות כשתלכו ברחוב זה יראה מוזר אבל זה לא אומר שתיהיה איזושהיא בעיה במערכת היחסים בינכם, דבר שני תסתכל על הצד הטוב שבזה, היית מעדיף שהיא הייתה יותר גבוה ממך? בקשר לשאלה השנייה, אולי היא רוצה לשחק אותה קשה להשגה (לא נראה לי), נושא רגיש אצלה, רוצה שהקשר באמת ילך. (עצה= אל תלחץ יותר מידי). אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

wildflower!

New member
חחחחח... ../images/Emo25.gif

חמוד... ממש ממש ממש לא נראה לי שיש מישהו בעולם הזה שמתנשק רק אחרי החתונה.. אני די בטוחה שהיא אמרה את זה בצחוק....:) ודבר שני- לפי איך שאני רואה את זה..הגובה באמת לא משנה.... העיקר האהבה:) אוהבת בר

sihaya

New member
בקשר לגובה

אין בעיה.... הייתי באותו מצב... אולי הוא היה אפילו יותר ... בקשר לנשיקה רק היא יכולה לענות

אסף_

New member
לפי דעתי

בקשר לנשיקה לא נשמע לי הגיוני גם אם היא דיברה ברצינות לא נירא לי היא תעמוד בזה ובקשר לגובה זה תלוי בך יש כאלה שזה משגע אותם ויש כאלה שלא הכפת להם

למעלה