יש לי שאלות! מי שרוצה שיענה...

life to short

New member
יש לי שאלות! מי שרוצה שיענה...

האם אי פעם... לבשתם בגד של מישהו אחר? לא לבשתם בגדים של המין השני? לא לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לא לבשתם בוקסר? כן לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?כה הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לא לבשתם חוטיני?כן לבשתם עניבה?לא התחפשתם לא בפורים? לא מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? אממ...לא זוכרת מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים שהייתי בים (מן הסתם)
מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? אחת התחפשה למרקו מהסדרה הלב ואחד התחפש למעדן יופלה..היה קורע אה ואחד התחפש לזונה ואשכרה שם חוטיני מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? תחתון תחתונים רגילים או חוטיני? חוטיני חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנס נעליים או סנדלים? נעליים כפכפים או נעליים?כפכפים יחפים או עם גרביים?יחפים נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעל ספורט מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוך מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? עם בגד ים להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים קורבים סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרניג מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? גופיה ושרוול מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? גופיה ושרוול יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה?כן לצערי....בעעע בעד או נגד גופייה? בעד גופייה מתחת לחולצה? בעד פיג'מות? בעד עניבות? בעד תלבושת אחידה? נגד צעיפים?בעד השאלון הזה?בעד שאלונים בכלל?בעד

יאללה שיהיה...

האם אי פעם... לבשתם בגד של מישהו אחר? כן לבשתם בגדים של המין השני? לא לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לא לבשתם בוקסר? כן לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?לא הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לא לבשתם חוטיני?כן לבשתם עניבה?כן התחפשתם לא בפורים? לא מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? גמד- אבל משהו מיוחד. מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? רגיל תחתונים רגילים או חוטיני? רגיל חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנס נעליים או סנדלים? נעליים כפכפים או נעליים?נעליים יחפים או עם גרביים?יחפים נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעל ספורט מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוך מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? עם בגד ים להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים קורבים סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרניג מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? גופיה ומכנס קצר מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? אותו דבר יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? אני כבר מזמן לא עם תלבושת אחידה... בעד או נגד גופייה? בעד גופייה מתחת לחולצה? בעד פיג'מות? בעד עניבות? בעד תלבושת אחידה? בעד צעיפים?בעד השאלון הזה?בעד שאלונים בכלל?בעד

yehuda18

New member
הממממ :)

בגד של מישהו אחר כן מין השני לא על חלק גוף שלא מיועד כן לבשתי בוקסר עם תחתונים כן הלכתי בלי תחתונים לא לבשתי חוטיני כן לבשתי עניבה בבר מצווה =] התחפשתי לא בפורים הדבר הכי מוזר.. במ"פ (בגד מיגון פחמי) לא התלבשתי חשוף אף פעם:) אני לא מקורי בתחפושות מעדיף בוקסר צמוד מעדיף סנדלים על כל דבר כמובן תמיד יחף לא משנה אורך המכנסיים בגד ים בלי כמובן הממ בשדרה היום-יומית שלי אני מתקלח עם עוד 20 חבר'ה.. כך שאין לי בעיה עם עירום במקלחות ציבוריות. וכאן זה השלב שנמאס לי לענות על השאלות המפגרות לחלוטין האלה :)

אנייייייייייי

האם אי פעם... לבשתם בגד של מישהו אחר? מה ז"א? לשאול מחברה נגד? אז לא לבשתם בגדים של המין השני? כן! הכי שולט
זה בגדי גברים! לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? אממ לא לבשתם בוקסר? כן לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן..
הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לא לבשתם חוטיני?כן לבשתם עניבה?לא התחפשתם לא בפורים? לא מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? אממ...לא יודע..
מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? הייתי במסיבה עם אחלה מחשוף מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? אני לא מקורית..
מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? בוקסר תחתונים רגילים או חוטיני? רגיל חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנס נעליים או סנדלים? נעליים כפכפים או נעליים?כפכפים יחפים או עם גרביים?יחפים נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעל ספורט מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוך מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? עם בגד ים להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים קורבים סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרניג מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? אממ.. גופיה ומכנס מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? מה שבא לי יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה?כן
בעד או נגד גופייה? בעד גופייה מתחת לחולצה? בעד פיג'מות? בעד עניבות? בעד תלבושת אחידה? נגד צעיפים?בעד השאלון הזה?בעד שאלונים בכלל?בעד

חחחח איזה שאלון מצחיק ../images/Emo13.gif

האם אי פעם... לבשתם בגד של מישהו אחר? כן לבשתם בגדים של המין השני? כן לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? כן לבשתם בוקסר? כן לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? כן לבשתם חוטיני? כן לבשתם עניבה? לא התחפשתם לא בפורים? מה? מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? לא זוכרת מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים
מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? נשיקה צרפתית
מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר?תחתונים רגילים תחתונים רגילים או חוטיני? נראה לי רגילים חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנס נעליים או סנדלים? שאלה קשה... אני מכורה לכל סוגי הנעליים! כפכפים או נעליים? כנ"ל יחפים או עם גרביים?יחפים נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? ספורט מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוך מכנסי ספורט או ג'ינס? ספורט בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי. ממתי הולכים עם תחתון מתחת לבגד ים!? מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? נראה לי עם בגד ים להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? ?
סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרנינג מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? משהו נוח ומאוורר מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? כנ"ל יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? כן בעד או נגד גופייה? בעד גופייה מתחת לחולצה? נגד פיג'מות? לא אכפת עניבות? זה מגניב תלבושת אחידה? יש לזה 2 צדדים צעיפים?בעד השאלון הזה?בעד שאלונים בכלל? לפעמים בעד

NoWords

New member
אוקה - אני עונה.../images/Emo42.gif

האם אי פעם... לבשתם בגד של מישהו אחר? כן לבשתם בגדים של המין השני? כן לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לא שזכור לי לבשתם בוקסר? כן לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן)? לא לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לא לבשתם חוטיני? כן לבשתם עניבה? לא התחפשתם לא בפורים? כן מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? משהו כמו של אינדיאנים - בפורים. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? אינדיאנית (לא שיא המקוריות הא?
)
מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? רגילים תחתונים רגילים או חוטיני? רגילים חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנס נעליים או סנדלים? נעליים כפכפים או נעליים? נעליים יחפים או עם גרביים?יחפים נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעלי ספורט מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס בגדי-ים:עם או בלי תחתונים מתחת? בלי מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? עם בגד ים להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים?
סוודרים או טריינינגים (אימוניות)? טרנינגגגג מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? גופיה ובוקסר מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? אותו דבר בערך יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? כן
בעד או נגד: גופייה? בעד גופייה מתחת לחולצה? בעד פיג'מות? בעד עניבות? בעד תלבושת אחידה? נגד צעיפים?בעד השאלון הזה?בעד שאלונים בכלל?בעד

חןשסק

New member
גם אני גם אני גם אני גם אני

האם אי פעם... לבשתם בגד של מישהו אחר? כן לבשתם בגדים של המין השני? כן לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? כן
לבשתם בוקסר? עכשיו אני לובשת ויש לי עוד 4 בארון חח לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן, איך אפשר בלי? הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? הממ אולי שהייתי קטנה
לבשתם חוטיני? כן, הכי לא נוח בעולם. לבשתם עניבה? לא התחפשתם לא בפורים? פעם עשיתי לאחי יומולדת והתחפשתי לליצן מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? תחפשות של בית הים הקטנה ולא יכולתי לזוז בתוך הסנפיר של התחפושת. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים חח
מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? מי שזוכר את הדמות אבנר שפעם יצפאן שיחק, אישה עם מסכת פנים וכובע אמבטיה (משהו לא מוגדר) וג'ודי מארץ נהדרת שנה שעברה
. מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? תחתון תחתונים רגילים או חוטיני? רגיל חצאית, שמלה או מכנסיים? אוהבת את שלושת הפריטים נעליים או סנדלים? נעליים כפכפים או נעליים? כפכפים בקיץ יחפים או עם גרביים? יחפים
נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? ספורט מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוך מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי תחתונים, מזה עם?! מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? בגד ים
להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים קורבים סוודרים או טריינינגים? טריינינג (וגם סריגים). מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? גופיה/ טי שירט ובוקסר. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד? משהו צנוע יותר, לפעמים גם ג'ינס וחולצה.. תלוי באירוע. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? כן. לדעתי זה נוח. בעד או נגד גופייה? בעד
גופייה מתחת לחולצה?
חם לי מדיי
פיג'מות? בעד עניבות? פיכס. מזכיר לי אנשים זקנים. תלבושת אחידה? לא נגד, אבל גם לא בעד.. זה פשוט חוסך לי בבוקר. אני גם ככה קמה מאוחר ומאחרת כל בוקר. צעיפים? רק בחורף האחרון גיליתי אותם- בעד
השאלון הזה? הוא היה פסדר
שאלונים בכלל? נגד
. אבל אני עונה כי משעמם לי.

amickyaa

New member
שתהיו בריאים..למי יש זמן ???../images/Emo124.gif

רויטל ??????? מהיכן הזמן ?????

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifאני../images/Emo110.gif

לבשתם בגד של מישהו אחר? כן לבשתם בגדים של המין השני? כן לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לא לבשתם בוקסר? כן לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?כן הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לא לבשתם חוטיני?לא לבשתם עניבה?לא התחפשתם לא בפורים? כן מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? תחתונים של בנים חח מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? חח משתדלת שלא מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? עעע לזונה(?|) מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? רגילים תחתונים רגילים או חוטיני?רגילים חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים נעליים או סנדלים? נעליים כפכפים או נעליים?נעליים יחפים או עם גרביים?יחפים נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעל ספורט מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים מכנסי ספורט או ג'ינס? ספורט בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? עם בגד ים להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים קורבים סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרניג מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? סתם משהו זרוק מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? סתם משהו זרוק יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה?כן בעד או נגד גופייה? בעד אבל לא לובשת הרבה גופייה מתחת לחולצה? בעד פיג'מות? בעד עניבות? נגד תלבושת אחידה? נגד צעיפים?בעד השאלון הזה?בעד שאלונים בכלל?בעד

Hii BiTcH

New member
במילא אף אחד לא קורא את זה אבל...

לבשתם בגד של מישהו אחר? כן.. לבשתם בגדים של המין השני? כן!! גרר... לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לא נראה לי.. לבשתם בוקסר? כן!!!:] לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא=\ לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?כן.. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? כה... לבשתם חוטיני?כה.. לבשתם עניבה?מדדתי ת'עניבות האלה של בנות.. התחפשתם לא בפורים? לא נדמה לי.. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? חולצה מוזרה בטירוף=\ מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? חולצה כזאת שרואים קצת הרבה את אריק ובנץ:] מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? אממ..אני לא ממש מקורית.. מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? בוקסר!! תחתונים רגילים או חוטיני?רגילים.. חצאית, שמלה או מכנסיים? את שלושתם אני אוהבת,אבל בשבילי מכנסיים=\ נעליים או סנדלים? נעליים.. כפכפים או נעליים?כפכפים.. יחפים או עם גרביים?יחפים,אבל גם גרבים זה סבבה. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעל ספורט,אבל אני פשוט אוהבת נעלי עקב. מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס.. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? עם מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? עם בגד ים,אבל אפשר בעירום.. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים קורבים סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרניג מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? סתם משהו זרוק מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? סתם משהו זרוק יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה?כן בעד או נגד גופייה? בעד,אבל אין לי הרבה. גופייה מתחת לחולצה? בעד,בחורף זה שוס מטורף. פיג'מות? בעד עניבות? אממ..בעד.. תלבושת אחידה? בעד!!! צעיפים?בעד השאלון הזה?בעד שאלונים בכלל?בעד

amickyaa

New member
למה ?? אני קורא..........

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חה,חה חה חי חי חחחחחחחח חה חה חה חה חי חה חחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חי חי חחחחחחחח חה

cobainos

New member
נו שויין...

האם אי פעם... לבשתם בגד של מישהו אחר? כן לבשתם בגדים של המין השני? מממ...כן,בפסטיבל של הצופים בשביל הצחוקים באיזה ריקוד...
לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לא
זוכר...אולי לבשתם בוקסר? כן לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא
לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?כן הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? כן
לבשתם חוטיני?לא לבשתם עניבה?כן התחפשתם לא בפורים? כן מה הדבר הכי מוזר שלבשתם?מי זוכר... מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים בחוף הים\קאנטרי
חוץ מזה...בוקסר וגופייה כשאני מוריד תכלבה
שלי מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? אלוהים מהחטא ועונשו שטל פרידמן גילם...זה היה פעם תכנית ב'ביפ' מה אתם מעדיפים: תחתונים רגילים או בוקסר? ביום תחתונים,בלילה בוקסר תחתונים רגילים או חוטיני?תחתונים רגילים חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנס(דהה) נעליים או סנדלים? לפי העונה... כפכפים או נעליים?בבית כפכפים בשאר נעליים יחפים או עם גרביים?עוד פעם,תלוי בעונה! נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? ספורט מן הסתם...אני מניח שזה לבנות השאלון מכנסיים ארוכים או קצרים? קצרים מכנסי ספורט או ג'ינס? בגדי-ים: נו באמת...שאלה מפגרת.תלוי איפה עם או בלי תחתונים מתחת? עם מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים?בגד ים.. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? למי אכפת... סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? סוודרים. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? בוקסר מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? בוקסר,לפעמים עם גופייה יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה?ביצפר?תזכירו לי מה זה..
סתם..כן יש בעד או נגד גופייה? בעד גופייה מתחת לחולצה? נגד! זה סבא! פיג'מות? נגד עניבות? רק בצופים תלבושת אחידה? למי אכפת...בעקרון נגד אבל יש לזה גם יתרונות צעיפים?של כדורגל!בעד השאלון הזה?נגד שאלונים בכלל?בעד

Hii BiTcH

New member
נעם!!!!!!!!!!!!!!111

התחפשת לאלוהים מהחטא ועונשו?!?!?!?! [|כתר!!] יש לך תמונה של זה או משו?

למעלה