למה אינך שואל, מדוע הראש האשם סירב להקים וועדת חקירה ממלכתית? אילו היה נוהג כראוי, היה סביר כי החלטת אותם שופטים עצמם הייתה משתנית מן הסתם.כן, גם אני לא עקבתי כמוכם על מהלך המשפט בהג נגד צהל
מפקדינו ומנהיגנו. וגם אני קבלתי בהפתעה את פסק הדין.
אבל בגלל שאני לא יודע מה קרה שם התחלתי לשאול שאלות.
1 אם לבית המשפט היה הרכב שופטים שונה. האם גם
פסק הדין היב שונה?
שים לב: זאת היתה שאלה ראשונה מתוך צבר שאלות שמטרידות אותי.למה אינך שואל, מדוע הראש האשם סירב להקים וועדת חקירה ממלכתית? אילו היה נוהג כראוי, היה סביר כי החלטת אותם שופטים עצמם הייתה משתנית מן הסתם.
הצעתי לך: רכז את כל הצבר ואז ש-ג-ר.שים לב: זאת היתה שאלה ראשונה מתוך צבר שאלות שמטרידות אותי.
אני חושב לאט.הצעתי לך: רכז את כל הצבר ואז ש-ג-ר.
לא היה משפט וזה לא פסק דין. התשובה לשאלתך, ככלל, שלילית, מאחר ובית הדין הזה לא פוסק על-פי חוק או דין אלא על-פי השקפת עולם פוליטית. על כן כל עוד ההרכב מגיע מהמדינות מהן הוא מגיע, התוצאה הייתה ככל הנראה זהה.כן, גם אני לא עקבתי כמוכם על מהלך המשפט בהג נגד צהל
מפקדינו ומנהיגנו. וגם אני קבלתי בהפתעה את פסק הדין.
אבל בגלל שאני לא יודע מה קרה שם התחלתי לשאול שאלות.
1 אם לבית המשפט היה הרכב שופטים שונה. האם גם
פסק הדין היב שונה?
אין שום קשר בין הדברים. ראשית כי אין החלטה ישראלית שלא להקים ועדת חקירה, אלא החלטה לוגית ומושכלת לעשות זאת רק בתום המלחמה. שנית בגלל שוועדת החקירה אמורה לבחון מה הוביל לאירועי שמחת תורה ואילו ההחלטה של ביה"ד הבינ"ל נוגעת למעשים שישראל כן או לא ביצעה בשלבים מאוחרים יותר ברצועת עזה.למה אינך שואל, מדוע הראש האשם סירב להקים וועדת חקירה ממלכתית? אילו היה נוהג כראוי, היה סביר כי החלטת אותם שופטים עצמם הייתה משתנית מן הסתם.
א. האקסיומה שגויה. איש לא ניסה לרסק את מערכת המשפט.שאלה 2.
אם שליטי מדינת ישראל היו מכבדים את בית המשפט ולא מנסים
לרסק אותו. הבקרת המשפטית של היועמשית ובית המשפט העליון
על המהלכים הצבאיים היו מונעים את הגשת התביעה בהאג?
ודאי שלא.א. האקסיומה שגויה. איש לא ניסה לרסק את מערכת המשפט.
יקירי, אני לא אחראי על ההמצאות שהעבירו לך ממזכירות המחנה. תצטרך להתמודד איתן לבד או בעזרת אחד מחבריך הממציאים למחנה הרל"ב. לי די עם עולם המציאות (כן, מכירים את ההנפצה שתגיב על כך ואין כל חדש תחת השמש).ודאי שלא.
המטרה של ההפיכה היא מערכת משפט חזקה שכפופה לראש הממשלה .
עובדות , כמובן, הן האויב בגדול שלך ושל שאר הביביסטים.יקירי, אני לא אחראי על ההמצאות שהעבירו לך ממזכירות המחנה. תצטרך להתמודד איתן לבד או בעזרת אחד מחבריך הממציאים למחנה הרל"ב. לי די עם עולם המציאות (כן, מכירים את ההנפצה שתגיב על כך ואין כל חדש תחת השמש).
בהצלחה, מיצינו.
כשהוא כותב מיצינו הוא מתכווןעובדות , כמובן, הן האויב בגדול שלך ושל שאר הביביסטים.
הרי איך תפרש את הדרישה של לוין לתת לועדה לבחירת שופטים רוב מוחלט לממשלה ?
אם אין לך תשובה סבירה והגיונית לעובדה הזאת אז באמת מיצינו.
כעת אם רק היית יכול להצביע על משהו בדברי שהומצא, כמה נחמד יכול היה להיות השקר המומצא היפה שלך .כשהוא כותב מיצינו הוא מתכוון
אני ממציא עובדות בלי למצמץ.
רק סביר שבית המשחט העליון היה מנחה את האשם במה מותר ומה אסור לו לעשות. אבל מי בכלל שואל?שאלה 2.
אם שליטי מדינת ישראל היו מכבדים את בית המשפט ולא מנסים
לרסק אותו. הבקרת המשפטית של היועמשית ובית המשפט העליון
על המהלכים הצבאיים היו מונעים את הגשת התביעה בהאג?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.