יש לי שאלללללללה!! :) ומצטערת על..

יש לי שאלללללללה!! :) ומצטערת על..

זה שפתחתי נושא חדש אבל, ראיתם את הקליפ החדש של שייגעצ??... תגידו, איך קוראים לו? וזה שהיה שם עם הראסטות, הוא מהפורום ?!?! (של הייד פארק, או של תפוז?) :) תודה

dsol

New member
טוב אז ככה....

כן אני ראיתי^ והרוב ראה היה על זה כבר נושא והשיר נקרא "שיר יפה" והוא של דן תורן ושייגעצ (את יכולה למצוא את השיר כרגע בדיסק של דן) וזה עם הראסטות הוא לא מפה... לפי מה שהבנתי הוא מהרישמי (ככה רשמו לפחות)

שאלה שקשורה לקליפ

אממ יש פה את הבלונדינית שהייתה בקליפ? היא הייתה באחת ההופעות שהייתי [וואי זה היה מזמןןן] אממ ורציתי לדעת אם היא חברה של יובל?

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאממממממ...

זה עם הראסטות?
[נו, הסתרתי את עצמי
]

•GotHika•

New member
-]

חח. עזבו את דרורשלי :) חח.סתמסתמ. לבלונדינית יש שם ושמה - מאשה. ולא היא לא חברה של יובל, היא מעריצה בידיוק כמונו :)

yardenbm

New member
אבל ליובל היית חברה בלונדינית

לא קשור אילה בכלל. כי בהופעה בטוואר במגדל האופרה הייתה אחת שאמרו לי שהיא חברה שלו שלא ממש העריצה אלא סתם עמדה בצד

•GotHika•

New member
חחח.נטע

בהופעה בטוואר לפני כמעט שנה. הם נפרדו בידיוק שבועיים אח"כ חח. אל תדאגי ליובל אין חברה הוא כולו שלנו :]

חחח אנלא דואגת

והיום ראיתי שוב ת'קליפ וראיתי שיש 2 בלונדיניות אחת עם משהו כזה מן רשת כזאת לבנה, אני שואלת עליה... אממ והיא אממ איך לומר זאת פ=א=ק=צ=ה!!!!!

שוב טעיתי

כמו שאמרתי היו 2 בלונדיניות אחת עם משהו כזה רשת בצבע אפור אני חושבת וחולצה לבנה מישהו יודע מי זאת??

היא בלונדינית כזאת

חולצה ארוכה אני חושבת לבנה, ומעל זה כזה היא שמה כזה משהו [שכחתי איך קוראים לזה:S] בצבע אפור או משהו בסגנון

למעלה