יש לי שאלת הבנה..חח עוד לא הבנתי

אווה15

New member
יש לי שאלת הבנה..חח עוד לא הבנתי

מישהו מוכן להסביר לי בפירוט מה בדיוק קרה עם כל הבלאגן של האבן? מה נאראקו עשה... כי לא ממש הבנתי מתי בדיוק הוא התחפש לקיקיו ומתי לאינויאשה, והאם נאראקו או אינויאשה תקפו את הכפר.. ואיך האבן הגיעה לקיקיו אם היא נלקחה מהכפר... הסתבכתי בתוך עצמי כשניסיתי להסביר לידיד שלי אז אתם יכולים בבקשה לספר לי את זה מהקטע שסוכם שקיקיו תביא לאינויאשה את האבן ועד החלק שהיא חותמת אותו? המון תודה... :)

PakoLina

New member
אוקיי.. אני אסביר לך..

גם אני לא הכי הבנתי, אבל אני אסביר לך מה שאני יודעת: אני חושבת, שבקטע שכל הזמן מראים ב"זכרון" של אינויאשה, קיקיו*רעשן*
*רעשן* חיכתה לאינו' כדי להביא לו את האבן. אבל מי שבא זה לא היה אינו', זה נארוקו בתחפושת. הוא לקח את האבן, פצע את זאת שאין לנקוב בשמה אנושות וגרם לה לשנוא את אינו'. ועכשיו.. לאחר שנלקחה ממנה האבן, במחשבה שאינו' בגד בה, הלכה המן הרשע ממן נקבה לתפוס את אינו' האמיתי. היא ירתה עליו חץ שהכניס אותו לתרדמת של 50 שנה, כשהוא היה חף מפשע. הבנת? אהה.. ורך אגב.. כדיי להקפיץ את צריכה לעשות 10 תווים לפחות בתוכן ההודעה

אווה15

New member
כן.... אבל

חחחח הנה למדתי להקפיץ אם אחרי שנאראקו פצע אותה, ולקח את האבן היא הלכה וחתמה את אינויאשה לעץ... איפה נכנס החלק שאינויאשה, אמיתי או לא, תוקף את הכפר וגונב את האבן... ואיך האבן הגיעה מנאראקו בתחפושת אינויאשה (אחרי שהוא פצע את קיקיו) לאינויאשה כשהיא חתמה אותו? מסובך? חחחחחח לפחות לי... אודה לכם אם תעזרו :) ותודה לך, שניסית...

פינל

New member
טוב, הנה הסבר...

נארוקו התחפש לאינו' ופגש את קיקיו במקום המפגש "שלהם", שם הוא פצע אותה פצעי מוות, גנב את השיקון נו טאמה והחזיר אותו למקדש, אז הוא התחפש למישהו אחר ואמר ואינו' האמיתי שקיקיו בגדה בו (או ככה לפחות קראתי איפושהוא...) אינו' מאוד כעס והלך לגנוב את התכשיט, בדרך הוא פגש בקיקיו האמיתית שבכוחותיה האחרונים הצמידה אותו לעץ וביקשה להישרף עם האבן. בסך הכל נארוקו קיבל מה שהוא רצה: להכתים את האבן וככה להעצים את כוחה. מקווה שהבנת!

למעלה