יש לי שאלת סקר אם תרצו לקרוא לזה

kisses

New member
יש לי שאלת סקר אם תרצו לקרוא לזה

ככה. (בעקבות הרבה הודעות שאני קוראת בזמן האחרון בפורומים שונים) האם לדעתכם ברגע שהאנטמיות בניכם תיגמר האם הוא או את תבגדו או שמע תדברו על זה? אני יודעת שזו שאלה קשה ושרובנו פה רק בהתחלה של מערגת היחסים שלנו אבל תנסו בכל אופן ועוד שאלה האם אתם מאמינים שאם האנטמיות כבר לא שם האם זה פייר לצאת לחפש את זה בחוץ

Hadar p

New member
אני חושבת ששנינו לא נחפש בחוץ

אני אומרת את זה בלב שלם כי אני יודעת מה היחס שלנו לעניין! אני חושבת שברגע שנגמרת האינטימיות אפשר לעשות מאמצים להחזיר אותה ללכת ליעוץ לשנות אוירה וכדומה.... אני חושבת שהבעיה גדולה יותר כאשר.....נגמרת האהבה!
אז אני חושבת שהבעיה הרבה יותר חמורה! ונדמה לי שלזה אין פתרון
אני מכירה אנשים שנגמרה האינטמיות אבל הצליחו להתגבר.... אלו שנגמרה להם האהבה......זה כבר סיפור אחר!

fila

New member
מסכימה עם הדר../images/Emo45.gif

אני גם חושבת שיותר נורא זה כשנגמרת האהבה, ואני מאמינה שאם יש אהבה בין בני הזוג אז האינטימיות היא דבר נלווה, באופן טבעי. אנחנו נשואים דיי טריים ואני לא יכולה לענות ספציפית אלינו, אני כן יכולה לספר ממה ששמעון אמר לי באחת מאלפי השיחות ביננו בנושא הפרק הראשון בחייו, שהאינטימיות הלכה ודעכה והיתה שולית ביותר בעקבות ההתרחקות בינהם, הפרטים לא ממש משנים כרגע אבל אני הסקתי מזה שלא קמים יום אחד בבוקר ונעלמת המשיכה או הרצון לחיי זוגיות זה מורכב הרבה יותר, ולדעתי צריך להשקיע ולהתאמץ על מנת לשמור על מערכת יחסים טובה ומספקת מנטלית והאינטימיות תמשיך ותתקיים מעצמה. ועוד משהו: חברות שלי נשואות 3 שנים וילדו לא מזמן, גם הן אומרות שזה כבר לא זה, אמנם יש אהבה אבל כל הקטע האינטימי תופס מקום שולי יותר בחייהן, ולא הן לא בוגדות...

למעלה