יש לי שאלת סקר

Hadar p

New member
יש לי שאלת סקר../images/Emo124.gif../images/Emo36.gif

מה העיסוק שהכי הכי הכי מרגיע אתכן? ז"א מה התרפייה שלכן? מה גורם לכם להרגעות כשאתן לחוצות? עצבניות? מוטרדות וצריכות את השקט שלכן.... מה אז אתן עושות?

daldan

New member
אני...../images/Emo13.gif

כשאני רוצה שקט, או קצת זמן לעצמי ואפילו כשאני מבולבלת וצריכה לעשות סדר במחשבות אז אני....... משחקת פריסל במחשב....

וואו , ממש כמוני- פריסל

או שחור ופתור שזה התשבץ הכי ממכר שאני מכירה עלי אדמות.

kisses

New member
את האמת אני אוהבת לשיר

סתם ככה לעצמי זה נורא מרגיע אותי

אמיקה

New member
חוץ מלעשן בשרשרת?../images/Emo8.gif

קודם כל חותכת הביתה. כבר יותר טוב. בימים של רצון טוב - בישול+רדיו בימים אחרים - אני נכנסת למיטה עם עיתון (לא הכותרת) או יותר טוב - סייפר טוב. אם אני רוצה ממש לישון ולשכוח, ולא כ"כ הולך לי - יש לי ערכת חירום ליד המיטה: "חמורו של משיח" (קראתי פעם בעיון, עכישו אני קוראת 2-3 עמודים ו...העיניים נעצמות
)

Hadar p

New member
אצלי ללא ספק התרפיה היא בישול!

עצבנית, לחוצה, עצובה, כועסת, פגועה...... הכל אני נכנסת למטבח שוקעת בבישולים ושוקעת במחשבות ופירוש עצמי של המצב מנסחת בראש מה אני הולכת להגיד ומה בטח יענו לי ממש מנסחת דו שיח עם עצמי ואחר כך.... המקרר מלא והנפש שקטה! בלי קשר אני אוהבת לבשל גם בלי קשר למצב רוח זה או אחר! אבל רוברט יודע אם אני כועסת או עצבנית או בעלת מצב רוח קרבי... א. לא להתקרב אליי ולא לדבר איתי... ב. לשלוח אותי למטבח או להניח לי כשאני שם!

אתי@

New member
אני בן אדם די רגוע

אבל אם כבר... אז אני אוהבת לישון ולשכוח מהצרות.

fila

New member
שכל אחד יכנס למחילה שלו../images/Emo6.gif

תלוי מה או מי? אם זה משהו בעבודה,משפחה.....אז סיגריה וממעון מרגיעים אותי מאוד! אם זה שמעון..... אז סיגריה והפינה השקטה שלי בחדר שינה/חדר מחשב/ חוף הים... לא משנה איפה העיקר לבד.

uti

New member
../images/Emo1.gifשינה/התכרבלות במיטה../images/Emo1.gif

זה ברוב המקרים זה מה שאני אעשה, במקרים קיצוניים אני אסע למסע קניות "מפצה"..

rona25

New member
זה תלוי - אם הבעל בסביבה

אז בד"כ אני מוציאה עליו את העצבים ואח"כ מתנצלת (איזו מגעילה אני - עכשיו בהיריון בכלל יש לי מצבי רוח מופרעים למדי) אבל בעיקרון כמה דברים שמרגיעים אותי זה לנקות את הבית ואת המטבח, לשים דיסק שאני אוהבת, לאפות ולבשל אוכל טעים וללכת לישון....(לא לפי הסדר הזה בהכרח) לפעמים אני גם מנתקת את הטלפונים ולא עונה לאנשים אם לא בא לי לדבר עם אף אחד

נופר30

New member
בדרך כלל לישון או לקרוא משהו

למדתי שאם אני עצבנית שום דבר אחר לא יצליח לי ולי ולשלומי כבר יש הסכם שאם אחד מאיתנו רואה את השני עצבני פשוט לתת מרחב עד שנרגעים ( תמיד עוזר )

איילתי

New member
ולא, אני לא משוגעת../images/Emo9.gif

בעיקרון אם זה עצבים בעבודה אז לברוח כמה שיותר מהר הביתה ובזה נגמר הסיפור. אם זה עצבים בגלל בעלולי, מה שקורה לעיתים ממש ממש רחוקות אז איזה כוס קפה מול הטלויזיה. אם זה עצבים באופן כללי שממש בא לי להרוג מישהו אז אני פשוט מנקה ומסדרת את הבית בטירוף. הוריקן קטן. אההה, כנ"ל לגבי שיעמום.

limor 2

New member
לקרוא ספר, אמבטיה ולישון

ואם יש כסף אז גם קניות עושות לי טוב..

גיא

ואם אני עצבנית עליו אז כלום - קשה לי להרגע ולהוציא את עצמי מהעצבים. אז פשוט מחכה שיעבור לי (או צועקת...).

האמת שאני ממש טיפוס עצבני

וכשאני נכנסת לקריזה, דבר ראשון אני מפסיקה לדבר... כדי להירגע אני יוצאת לטייל לבד- או עם הכלבה. לפעמים פשוט הולכת לבכות ולישון, או ממלאת לי אמבטיה. גם שוקולד יכול לעזור....

shelycat

New member
גם אני

עוברת לMODE של שתיקה ומאוד לא מומלץ לנסות לדבר איתי כי זה ייגמר רע. בכל אופן כשאני ממש עצבנית אני לא מסוגלת להוציא מילה, כשאני סתם צריכה להרגע אחרי יום ארוך אני צריכה את החצי שעה שקט שלי וגם שוב לא מומלץ להתקרב אליי, או לנסות לדבר איתי או לגעת בי-פשוט צריכה מרחב וזה בדרך כלל קורה מול המחשב. חוץ מזה עמית הוא המרגיע הלאומי שלי וזה מאוד חשוב שיש לאחת עם פתיל קצר כמו שלי מין רגיעון שכזה בדמות עמית. חוץ מזה דברים אחרים שמרגיעים אותי הם נהיגה לבד בכבישים ריקים עדיף. ובלל זמן של לבד כדי לחשוב לעצמי ובעיקר כדי לא לחשוב דבר שמושג למשל בשופינג עצבני או באיזה פרוייקט מיידי שלא סובל דיחוי פתאום.

למעלה