יש לי שוב "דודי שינה" אז לילה טוב או בוקר טוב. דרך אגב,מרואן שוב נעלם.אני מקוה שהכל בסדר איתו.
R ritosh New member 13/8/02 #1 יש לי שוב "דודי שינה"../images/Emo2.gif אז לילה טוב או בוקר טוב. דרך אגב,מרואן שוב נעלם.אני מקוה שהכל בסדר איתו.
יש לי שוב "דודי שינה"../images/Emo2.gif אז לילה טוב או בוקר טוב. דרך אגב,מרואן שוב נעלם.אני מקוה שהכל בסדר איתו.
G gaia20 New member 13/8/02 #2 אומנם אין לי נדודי שינה אני פשוט רגילה להשאר ערה בשעות כאלה, אבל אני מקווה שאת בסוף הצלחת להרדם... לילה טוב
אומנם אין לי נדודי שינה אני פשוט רגילה להשאר ערה בשעות כאלה, אבל אני מקווה שאת בסוף הצלחת להרדם... לילה טוב
G gaia20 New member 13/8/02 #3 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif מאחלת לכולם בוקר טוב, רק חיוכים ו... יום חם היום -לשתותו המון מיים!!! הבאתי לכולכם פרחים- לא לחטוף, יש מספיק לכולם.... קבלו חיבוק על הדרך- אוהבת אוהבת את כולכם!!
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif מאחלת לכולם בוקר טוב, רק חיוכים ו... יום חם היום -לשתותו המון מיים!!! הבאתי לכולכם פרחים- לא לחטוף, יש מספיק לכולם.... קבלו חיבוק על הדרך- אוהבת אוהבת את כולכם!!
R ritosh New member 13/8/02 #4 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר אור לכולם!!../images/Emo24.gif
R ritosh New member 13/8/02 #5 דרך אגב,זו לא טעות דפוס הבת הקטנה שלי(יש לי 3 יפיפיות 21,20 ו14,יהיו לי רק בריאות) שמעה פעם את סבתא שלה מתלוננת על נדודי שינה ולא הבינה על איזה דודים מדובר............
דרך אגב,זו לא טעות דפוס הבת הקטנה שלי(יש לי 3 יפיפיות 21,20 ו14,יהיו לי רק בריאות) שמעה פעם את סבתא שלה מתלוננת על נדודי שינה ולא הבינה על איזה דודים מדובר............
G gaia20 New member 13/8/02 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif