יש לי שולחן לא גדול ששימש אותי

יש לי שולחן לא גדול ששימש אותי

לפינת אוכל ואני לא משתמשת בו ויכולה לתרום אותו. אני גרה ברחובות, כמו כן יש לי תנור גז שללא שימוש

ניגונים

New member
תנור חימום או תנור בישול ?

ולגבי השולחן, האם את יכולה לתת מידות ? כדי לדעת האם הוא יכול להתאים למטבח צר ?

רותם111

New member
היות ואת ברחובות אשמח לקבל עבור

המשפחות כאן. אודה על מסר עם פרטי התקשרות

shiran 25

New member
היי

אשמח לקבל מחשב אם אפשר לאחי שהמצב קשה והם ישמחו לקבל מחשב ואת השידה שהציעו אני אשמח לקבל ורציתי לדעת אם אני לא אמורה לכתוב לאותו אדם שמציע דבר מסוים ,אם אני מעוניינת או רק לך?

רותם111

New member
שירן יקרה

היות ואת מרחובות ואני אחראית על האיזור אשמח לנסות ולעזור לך בכל דבר אפשרי. יש לנו משפחות שמחכות כאן כבר כמה חודשים בתור למחשב. הנוהל שלנו ברחובות הוא שאנחנו מבקרות בבית ועושות רשימה של הצרכים. הדברים מחולקים לפי הצורך, והדחיפות. לדוגמא, משפחה עם מספר ילדים בגיל בית ספר חטיבה/תיכון, תקבל מחשב לפני משפחה עם ילד שרוצה מחשב למישחקים. אני מציעה שתכתבי לי פרטי התקשרות ונדבר באופן אישי.

shiran 25

New member
היי

אני ממש עצובה הילדים רצו לראות טלויזיה,שכן זה התעסוקה היחידה שיש לי להעסיק אותם למרות שאין לנו כבלים ,אבל לפחות וידאו,אבל הטלויזיה התקלקלה,עושה רושם של עובדת אבל לא רואים תמונה,אולי המסך נשרף,אולי מישהו יוכל לסדר לנו? או שיש למישהו טלויזיה לתרום,זה ממש ישמח את ילדיי וגם אותי למרות שאני לא מדליקה טלויזיה חוץ מלילדים,אבל הם יהיו מאושרים ואז גם אני הלואי ותוכלי לעזור לי שבת שלום שירן

shiran 25

New member
היי

אני גרה ברחובות ואשמח לקבל תנור חימום לבית ,אני אם חד הורים אמא ל-4 ילדים ונשמח לקבל ,אם עדיין אקטואלי שירן

אני לא ממליצה לקחת תנור גז

לבית עם ילדים. זה לא בטיחותי ומאוד מאוד מסוכן. יש חשש לדליפה ולשריפה. הכי טוב לקחת רדיאטור ולהפעיל רק כשבאמת צריך כי הוא לוקח המון חשמל.

למעלה