יש לי שיר בשבילכם, הקדשה לכרמל,

שחר 103

New member
יש לי שיר בשבילכם, הקדשה לכרמל,

אישה בונהההההההההההההההההההה, אישה הורסתתתתת אל תיתני לו לשחק לך שםםםםםםםםםםםםםםם....... והלילההההההההה לה לה לה לההההההההההההההההההההההההה לה לה לה להלהלהלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה !!! (מצטער אם התבלבלתי קצת במילים) משפט לשוקי ולפבר "לך אל הנערה עצל(או ההפך) הוריה לא בבית נצל" לא האמנתי שאפשר להיות כאלה עלובי נפש, סה"כ תחרות לא? זה מה שנקרא למכור את נשמתך לשטן הא?

נעמה 103

New member
אולי אני תמימה... ../images/Emo163.gif

אבל אין לי מושג על מה אתם מדברים, חבר'ה בסך הכל ספורט. למה להתלכלך אחד על השני, מה נסגר איתנו??? לקחו חבורה שלא הכירה בכלל לפני שבועיים, נתנו להם לשחות קצת אחד במיצים של השני ותראו מה קרה!!! ואם מישהו מוכן לתת הסבר הוגן למה שארע אני אודה לו.

סמואל 103

New member
נעמה יקירתי

מסכים איתך במאה אחוז אבל איך שמוליק היה אומר על זה: "חברה ככה זה בREALITY TV"...

נעמה 103

New member
דיר סמואל

אני מניחה שאתה צודק, ומודה- לא באתי להכפיש כאן אף אחד, אלא ללמוד מנסיון החיים והנסיון המקצועי של השדרנים והמתחרים (ולא, זה לא פוליטיקה של התחנפות, זאת האמת חברים... מעניין לי ואני מצרה על כך שזה מגיע לפסים כאלה). (היית אתמול מעולה, אגב) וכנראה שזה הריאליטי, כמו שאמרת, ומי שיוצר לו אויבים צובר רייטינג...

סמואל 103

New member
תודה מאמי

וחבל שיש אנשים שעושים זאת בשביל רייטינג. בכל מיקרה להפך,אני חושב שמי שצובר לו אויבים ייצבור לו גם מאזינים לא אוהדים. באיזה יום את?

נעמה 103

New member
ביום רביעי..

אני ביום רביעי, עם רמי, פרבר ורואי... תהיה התמודדות לא קלה, ולמאזינים צפויה תכנית מעניינת! באמת שיהיה לך יום אהבה שמח, יש כאלה ששכחו את מהותו.

כרמל 103

New member
../images/Emo68.gif

שחר. תתבגר כבר ותפסיק לאונן ריגשית. אתה לא לרמה של התחרות ולא של שמולי תייר. הגיע הזמן שתרד מהאגו, ילד.

שחר 103

New member
חחח הסטיראוטיפים מדברים בעד עצמם

חחח דבר אחד אני יגיד לך אחריי שמביאים לנמלה חתיכת סוכר, היא תדאג שהיא כבר תגיע לקן :) זכרי את מילותיי ושלי נעלייך (או שבטח אין לך חחח) מעל רגלייך... חחח מה את חושבת את תלמידת תיכון בארה"ב ? חחח ואאני לא ברמה של שמוליק אבל גם שמוליק לא ברמה שלי , הרי בגלל זה נולדנו שונים לא? כדי לא להיות דומים, ולגבי ה"עקיצות" שלך , אני לא יגיב(למרות שכתבתי כבר "מעט" ומחקתי חחחח) צ'טערת , רמה ירודה(או ירידה ) מדיי... לא שווה את זה P:

למעלה