לאן נעלם הבול האדום? זכיתי בבול אדום על רשומה שפרסמתי לפני זמן מה, ועכשיו הבול נעלם. זו תקלה שתתוקן או שזנחתם את רעיון הבולים בצבעים? הבול היה מודבק לרשומה הזאת ועכשיו הוא איננו. תודה.
"יש לי שאלה שנראית לי מתאימה לפורום אחר, אבל אני אשאל כאן בכל זאת"? אה, שוין. זו דווקא שאלה שמתאימה לשני הפורומים, אבל לדעתי בצלאל יראה אותה רק ביום ראשון. אם עוד מישהו איבד בול, שיודיע כאן בבקשה.
שזו שאלה שמתאימה לשני הפורומים, ועדיף לפרסמה כאן כי כאן עונים מהר יותר מאשר בפורום השני. לכן שאלתי כאן ולא בתמיכה הטכנית. ואם כבר מזכירים בולים, אני נכנס לרשומות מהדף הראשי של תפוז ולא נתקל בבול אדום עליהן. האם זו תקלה? תודה לך, טל, המשך ערב נעים.
שמתי לב, כשהרשומה מופיעה בעמוד הראשי - בשער, היא לא מקבלת בול ולא ניתן לדעת שבכלל היא שם אם לא נכנסים באותו זמן (רק בדיעבד לפי הכניסות ניתן לנחש). כשהרשומה מקבלת את בחירת העורך והיא מופיעה בדף הבלוגיה אז יש בול. כך זה קורה לי תמיד. במידה והרשומה מופיעה פעמיים - גם כבחירת עורך וגם אח"כ או לפני בדף השער אז ישנו הבול. תקנו אותי אם אני טועה
הבולים החדשים קצת סובלים מקשיים טכניים בדרך, אבל הם יגיעו. בנוגע למי שאיבד בולי "בחירת העורך" מהעבר - אשמח לקבל קישורים לרשומות לדוגמה כדי שנבדוק מה קרה. אולי יש פה אספן בולים שלקח אותם לאלבום שלו...