יש לי שמירה מפתיעה מאוד.

EMINEM Junior

New member
יש לי שמירה מפתיעה מאוד.

אני עם קבוצה משוודיה Djurgarden זה הקבוצה הצלחתי לקנות את נסטה ואת לארסון. הדעתי לרבע גמר ליגת האלופות בעונה השניה והפסדתי למנצ´סטר משחק אחד בבית ניצחתי 2-1 והם ניצחו אותי 1-0 אני מנסה לקנות את קנאבארו.

EMINEM Junior

New member
שום רמאות!!!

פשוט נגמר לנסטה החוזה והוא לא הסכים לחוזה של לאציו ולשלי כן.

ofer16

New member
לפי ההודעה שלך

הבנתי שאתה לא בשנה מתקדמת (תקן אותי אם אני טועה). כדי להגיע לסכומים שנסטה דורש, אתה זקוק להמון כסף, ועוד יותר זמן. בלתי אפשרי להחתים את נסטה עם דירניגן (או איך שלא קוראים להם) תוך 3 עונות. צריך הרבה יותר.

פ י ט

New member
באיזה גירסה אתה משחק ?

אם זה בגירסה האחרונה אז זה לא נשמע הכי הגיוני

רמאויות???

אני שוב ינצל את העובדה שאני החדש שעוד לא מכיר את המנגר כמו שצריך... מדברים הרבה על רמאויות..... איך אפשר לרמות? ומה נקרא רמאות?

קיר קמט

New member
אני אתן דוגמא.

נניח , לצורך העניין, שהבחור החביב בחר בערך את כל הליגות האירופאיות הנחשבות. איטלקית, אנגלית, גרמנית, ספרדית, וכו´ וכו´. הבחור החביב גם לקח את דיורגארדן השוודית כדי להראות כאילו שהוא משהו. אבל נוצרה בעיה ! אבוי אבוי ! אין כסף במועדון הקטן משוודיה ! מה יעשה התולעת ? ישתלט על מועדון אירופאי עשיר, סדר גודל של ריאל מדריד, וישלם דרכם משהו כמו 20 מליון דולר על שחקן שני מהסוף ברוטציה שלו, אם בכלל. מה קרה ? יפה ילדים, יש לנו 20 מליון דולר. מה השלב הבא? להשתלט על כל יריבה שלך בגביע אירופאי כלשהו, ולהפסיד בכוונה, ככה ששחקנים ירצו לבוא לקבוצה לא רק מסיבות כספיות. הפלא ופלא, אחריי שלוש עונות עם הרבה הרבה טרטור, את מי אנחנו מגלים ? טוטי ונסטה ! :)

ofer16

New member
יש עוד שיטות

הרבה יותר פשוטות. לפי דעתי, מה שהוא עשה, בנוסף למכירת שחקן גרוע בהמון כסף, הוא השתלט על לאציו (מילאן אם יש לו עדכון), הציע עם הקבוצה השבדית סכום כסף קטן מאוד על נסטה, הסכים עם לאציו (או מילאן) וכך החתים את השחקן. כמובן שנסטה לא יעבור מרצונו החופשי לקבוצת תחתית בשבדיה, אז הוא פשוט אמלל אותו במילאן (קנסות, רשימת העברות וכו´).

stas51

New member
ואללה אופיר16 לפי איך שאתהמדבר נראה

שאתה לא מבין שום דבר במנג´ר........ מה עם אני יגיד לך שבעונה ה3 החתמתי לראסינג סאנטנדר את רפאל ואן דר וארט, רובי פאוליר, לואיס סהה, אלן סמית, יוסוף הרסי ועוד מלא תותחים?? והבאתי למכבי חיפה את דריאוס ואסל, גודויונסון (חלוץ צלסי) רדוסלב קלוז´ני, ועוד הרבה תותחים בסדר כזה ודרך אגב היתי יכול להביא לסאנטנדר את ריבאלדו, פיגו, זידאן... פשוט צריך לדעת איך להביא שחקן!!!!!!! והדרך היא להביא לו מענק גבוההה (משהו כמו מיליון יספיק) וחוזה MONTH TO MONTH אז אל תגיד רמאות עם אתה לא מבין בנושא

owen007

New member
אה וזה לא רמאות?

לקנות שחקן ולהוריד לו את החוזה ולהציע לו מענק חתימה גבוה זה לא רמאות? בוא נראה אותך משיג שחקנים עם חוזה לכמה שנים טובות בונסים נורמאלים מענק חתימה נורמאלי. אז תדבר

zidane4444

New member
מה רמאות בזה?????.

אז השחקן רוצה את הכסף עכשיו מידית במענק גבוה. שום רמרות.

JRM

New member
ראסינג סנטאנדר - הגיוני...

קבוצה בליגת הכוכבים, מוניטין סביר, אתה יכול בעונה-שתיים לקחת אליפות ואיזה גביע אירופאי ולקבל שם גדול...יש יחסית כסף... אבל הבנאדם מדבר על דיורגרדנס! במנג´ר זה קבוצת תחתית בליגה השבדית (במציאות אלופי שבדיה) אין להם כסף למשכורת לנסטה... במנג´ר השחקן עם המשכורת הכי גבוהה שם זה 2,000 דולר בחודש ואני עוד מגזים. נסטה דורש מינימום של 60,000 וגם פה אני מגזים הפעם כלפי מטה. איך הוא יכול להגיד לכזה סדר גודל של משכורת בקבוצה כזאת תוך 2 עונות?

kaizer souza

New member
לדעתי הדרך היחידה להביא את נסטה

לקבוצה השבדית שלו היא - האדיטור. אני 2.5 שנים עם בוקה ג´וניורס, לקחתי הכל, יש לי מוניטין (שחקנים כמו ריקלמה וקלימוביץ´ לא רוצים לעבור למילאן, ברצלונה וכו´). יש לי בבאלאנס איזה 70 מיליון דולר (בעיקר ממכירות של ווסט ובארוס-שלוטו). ובכל זאת ההנהלה לא מאפשרת לי לקנות שחקן ביותר מעשרה מיליון (משהו כזה), ולתת לשחקן משכורת של יותר מ- 1.7 מיליון. ולא עוזר כלום. ניסיתי לבקש מהקמצנים עוד כסף כבר מאה פעמים. למזלי הייתי חכם והחתמתי בתחילת המשחק את ריקלמה ובטאגליה על חוזים ל-10 שנים.

ונשאר רק עוד דבר אחד...

מסתבר שאני כנראה מאוד נאיבי - אפילו לא חשבתי על האפשרויות שהעלתם פה... ולאור התשובות יש רק עוד שאלה אחת... מה זה האדיטור הזה שאתם מדברים עליו?

EMINEM Junior

New member
למ אתם לא מאמינים לי???

אני אומר לכם שלא רימיתי בשום דרך שאמרתם וגם בכלל לא רימיתי םשוט ראיתי שכתוב שאני יכול להחתים אות, אז החתמתי והוא הסכים. מה כזה לא הגיוני.???

N a V e

New member
מה הבעייה?

נניח ולנסטה נגמר החוזה. כל מה שהוא עושה זה להציע לנסטה חוזה,לעשות את תקופת החוזה ל- mounth to mounth המינימום לשיטה הזו היא משכורת סבירה עבור שחקן ממוצע מאוד... מכאן כל מה שנשאר היא להציע לו חוזה נוסף,ארוך טווח(נגיד 5 עונות).נסטה יסכים,בליינד. זה משהו דיי תמוה שעשו במנג´ר. אני עד למישהו שעשה את זה עם קבוצה מהליגה השניה בהולנד,והביא את רונאלדו ודוויטס בדיוק ככה.זה ממש לא סיפור.

JRM

New member
אגב ה"שיטה" הזאת

של חודש לחודש, זה רמאות, נקודה. סוף פסוק. פירצה במנוע של המשחק.

למעלה