"יש לי שמירה פרטית "

ה מוזה

New member
"יש לי שמירה פרטית " ../images/Emo20.gif

וזה לך חברה שלי .. את עכשיו אי שם בצפון הרחוק ..במקום הירוק והשלוו שהיה פעם שלי .. במרחק של קילומטרים ..במרחק של חודשים ..אני עדיין נושאת עימי את החברות שלנו ..היא חיה קיימת ונושמת בתוכי .. זוכרת אינספור שיחות של בוקר ..את ואני עם כוסות הקפה על הדשא מול הנוף העוצר נשימה .. וזוכרת את דרך הראייה המיוחדת שלך ..איך ראית וידעת לומר מילים ..עם כוונה . זוכרת איך סיפרת לי על טיפות הגשם? ביום אפרורי מלא ייאוש סיפרת לי סיפור אמרת לי "..הביטי בחלון , רואה את טיפות הגשם ..מליוני טיפות .. את יודעת , צילמו פעם טיפות גשם יורדות ..והפלא הכי גדול הוא ..שטיפה לא נוגעת בטיפה ..מין סדר מופתי שכזה ... כל טיפת גשם מגיעה בדיוק למקום באדמה שזקוק לה ..בלי שטיפה תגיע בטיפה.. יש השגחה עליונה על כל טיפת גשם - אז שעליך לא תהיה השגחה עליונה? ראית פעם ציפור רעבה? ראית פעם נמלה גוועת ברעב? אז שלך לא תהיה השגחה עליונה? " זוכרת ? אני כן ..כי המשפט הבא שלך היה , "יש לך השגחה פרטית שם למעלה.. מלאך שהוא רק שלך ..מליץ יושר עבורך שרק מחכה שתקומי תפרשי כנף תזרקי את עצמך לעולם בלי פחד ..יש לך רשת ביטחון הטובה בעולם - יש לך השגחה פרטית ואמונה ..." זו חברות שיקרה לי מכל אוצר ..את נדירה ומיוחדת והיום אני לך אומרת כמה שצדקת .. יש לי השגחה פרטית - אני לא אפול לעולם ... יש לי חברים שעוזרים ..ויש לי חברה מופלאה ..מעולם לא אמרתי לך אני אוהבת אותך נשמה טהורה ומיוחדת שכמותך ... את חסרה לי מאוד , הזמן שלנו ביחד חסר לי , החמין של שבת בבוקר , השיחות , הצחוקים , הבכי , - חסרה לי את . אני ואת עוד נשב לנו ..על כוס קפה של בוקר ..אולי את כבר תהיי עם כיסוי ראש ..או פאה , אבל את תמיד תמיד תשארי חברה טובה ..הכי טובה . ממני ..שהיום נשלחה אליה השגחה פרטית .

אשרייך..

ואת המכתב הזה אני חושבת שצריך להעביר מקטיגוריית ה"לא נשלח" לאחד כזה שכן יישלח שהיא תדע עד כמה את מעריכה. (אמרתי לך כבר שהכתיבה שלך מדהימה?)

למעלה