יש לי שני יזיזים- שאלות, כנסו:

מקסימה1

New member
יש לי שני יזיזים- שאלות, כנסו:

בינינו- מי לא רוצה יותר? אנחנו הבנות תמיד חושבות על רגש ויש לנו סרטים בראש של קשר רציני, אז אני פשוט נהנית מהם אבל אין לי ספק שבאמת הייתי שמחה לו היו רוצים לנסות משהו רציני. הסיפור עם שניהם התחיל כידידות אפלטונית ואני מכירה את שניהם זה זמן רב. הם כמובן, לא מכירים האחד את השני! כמה שאלות: 1. האם נכון לספר להם על השני?? (אגב, האחד יותר מניאק והשני יותר חנון...) 2. נכון שאחרי הזיון- אני אמורה ללכת הביתה מהר ואף פעם לא להישאר לישון? 3. המניאק- תמיד זורק לי שאכיר לו חברות שלי- איך אני יוצאת מזה? מחכה לתגובות המקסימה הסקסית

seeyou

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif

תשארי במצב הזה - עדיף מלנסות משהו רציני! 1. האם נכון לספר להם על השני?? (אגב, האחד יותר מניאק והשני יותר חנון...) תלוי מה את רוצה להרוויח מזה? שיתחילו להתחרות עליך? 2. נכון שאחרי הזיון- אני אמורה ללכת הביתה מהר ואף פעם לא להישאר לישון? בדרך כלל זה נכון! מדובר על יזיזים..... יש מצב חריג...כאש נפגשים בלילה והמגורים רחוקים ,או מזג האוויר לא יפה... 3. המניאק- תמיד זורק לי שאכיר לו חברות שלי- איך אני יוצאת מזה? איך את יוצאת מזה? פשוט. תגידי לו שאת מוכנה להביא את היזיז השני! בהצלחה יוסי

G a l i 2

New member
שלום גם לך! ../images/Emo41.gif

אבל... תרשי לי לחלוק עלייך לרגע.... אני לא ממש חושבת שאנחנו "הבנות" כולנו חושבות תמיד על רגש ויש לנו סרטים על קשר רציני... מה לעשות, גם לנו יש צרכים וגם לנו בא לפעמים על סטוץ בלבד ללא שום קשר למחוייבות... וכן, גם אנחנו יודעות לפעמים (וטוב לנו עם זה אפילו) "לדפוק ולזרוק"... ובקשר לשאלתך... 1. לספר להם או לא.... זה כמובן תלוי בפתיחות של הקשר שלך איתם, השאלה היא אם את באמת רוצה שזה יתפתח למשהו קצת יותר רציני אז אולי עדיף שלבנתיים תשאירי את זה אצלך.... 2.ללכת או להשאר.... שוב, זה הכל תלוי בכם... אני בדר"כ מעדיפה לנוח קצת ואז אחרי שעה-שעתיים ללכת הבייתה... 3. ולגבי המנייאק, תבקשי ממנו להכיר לך את החברים שלו....

למעלה