יש לי שני מכשירי ps2 מי רוצה אחד?

yes222

New member
יש לי שני מכשירי ps2 מי רוצה אחד?

התחברתי לyes וקיבלתי ps2 מאחר ויש לי כבר אחד אני מוכן לתת אותו תמורת צ´יפ+משחקים+כרטיס זכרון+ג´ויסטיק לps2

אמיר007

New member
מעוניין לקנות

אני מעוניין חקנות ממך את הפלייסטיישן. בכמה אתה מוכר?

lono

New member
ps2 למכירה

שמור וחדש (בן 4 חודשים) עבר את הטיפול לקריאת צרובים (כולל צ´יפ) + MultiZone CD + כרטיס זכרון + 40 משחקים 2500 שקל

whazzup

New member
מעונין

חבר שלי קרא את ההודעה והוא מעויין לקנות, אך המחיר טיפה גבוה השאלה היא האם המשחקים הם דמואים או מלאים אם כן צור קשר בפלאפון 067565075 (דני) נ.ב אם המשחקים מלאים אני מעונין לשלם את מלוא המחיר, אתה יכול ליצור קשר גם דרך הפורום (אל תישלח הודעות לאיי מייל כי הוא מזויף) תודה.

whazzup

New member
אני מעונין ../images/Emo13.gif

אך תמורת כסף אני יקנה את המכשיר לבד.

whazzup

New member
אני מעונין ../images/Emo13.gif

לקנות את אחד מהמכשירים לבד עם ג´ויסטיק תמורת סכום כסף.

ET2k

New member
זו די מלכודת למען האמת...

כדי לקבל PS2 צריך להתחבר לחבילה הכי יקרה (חבילת הזהב נדמה לי) עם התחייבות לשלוש שנים... אם מפסיקים באמצע צריך לשלם 1800 שקלים בחזרה בתור דמי ביטול, ואז ה"חינם" לא שווה הרבה. צריך לזכור שבמשך שלוש שנים שוק הערוצים עלול לעבור טלטול די רציני... ולכן התחייבות כזו צריכה להישקל טוב טוב. דרך אגב, אני מנוי של YES בחבילה רגילה... אז אני לא רוצה להשמיץ אותם בכוונה או משהוא כזה, הכל כתוב בחוזה.

theking13

New member
אני רוצה!!!!!!!!!!!

טוב אני רוצה אותו דחוף מבין למרות שגם לי יש אחד. אני צריך אותו לבן דוד שלי שרוצה להביא לי תמורתו 3000 שקלים בגלל כל המשחקים והשיכלולים ואם יש לך אחד אחר אז למה שיפרתה את זה שאתה רוצה למכור?

למעלה