יש לי שריר בשר בגוש.איך להכינו שיהיה הכי טעים

מחל

New member
יש לי שריר בשר בגוש.איך להכינו שיהיה הכי טעים

ורך?
 

יוכי68

New member
מניסיון אני משתמשת בחלק זה רק לחמין

חלק זה דורש בישול ממושך, לא כמו פילה מדומה או בשר מס' 5 שמתרככים בקלות יחסית.
 

מחל

New member
עדכון: הכנתי את השריר ביחד עם צלי העוף בישול

של 3 שעות על להבה נמוכה. יצא רך וטעיםםםםםםם.
 

מחל

New member
צלי עוף של סבתא שלי:

אני קוצצת בצל גדול ומניחה בסיר ומעל הבצל שופכת מעט שמן מניחה את חתיכות העוףו/או פרוסות הבקר מדליקה להבה הכי גבוהה ומחכה שהבצל ישחים יפה להזהר שלא ישרף! כאשר הבצל למטה חום אני מפזרת פפריקה מתוקה מעליו ומעל העוף מוסיפה מעט מים מביאה לרתיחה ואז ממלאת מים מעט מעל גובה העוף מביאה לרתיחה ואז נותנת מס' דקות רתיחה חזקה מעבירה ללהבה נמוכה, נותנת להכל להתבשל לאט כשעה וחצי. אם יש בשר בקר לבשל לפחות שעתיים וכשהעוף רך אני מעבירה ללהבה הגבוהה ביותר ונותנת להכל לרתוח עד שהנוזל מצטמצם ומסמיך ונשאר מעט רוטב כדי לשפוך על אורז, פירה וכו' או סתם לטבול בחלה...והצבע חום ומגרה.......... יאמי!
 
למעלה