יש לי שרשור נחמד:)

shanyz

New member
יש לי שרשור נחמד:)

אמממ שכל אחד ישים תמונה של מישהו מהתמונה שהוא לא זינה, גבריאל, איב, ארס וכל שאר המוכרים.. כל אלה שפתאם השתתפו פרק אחד אבל שזוכרים אותם.. כמו החבר הזה של גבריאל שהוא התחרה איתה לאקדמיה למשוררים... ו כל מיני כאלה אנשים נחמדים שהשתתפו, ולספר גם מאיזה פרק זה! =) חחה אני מקווה שתשימו! הנה תמונה ראשונה אני לא זוכרת את השם שלה, אולי טארה? אממ נראה לי שהמצאתי.. בכל מקרה, היא רצתה להחליף את מקומה של גבריאל! היא תקפה אותה באיזה בר אחד וגבריאל היתה כזאת מסכנההההה! היא תלשה לה חצי אוזן!! אאוויייייי אמממ זה היה פרק נחמד:)

shanyz

New member
איפה התמונההה???

אופס שכחתי לשים את התמונה....=) ואגב, בשורה הראשונה כתבתי מהתמונה וזה אמורה להיות מהתוכנית..:) חחהה אוף.. זה לא נותן לי לשים את התמונה.. אבל אתן בטח יודעות למי התכוונתי... אם מישהו יוכל לשים תמונה שלה אז תודה:)

shanyz

New member
פחחח איזה מפחיד!! מאיזה פרק זה?

אני לא זוכרת אותו!!!

ברודי

New member
אוי LOL הפרק ה-fav שלי.

in sickness and in hell פרק שובר מצחוק. טוב בכל אופן שלי מהפרק- Death in Chains מהעונה הראשונה. איזה מתוק קראו לו טאלוס.

ברודי

New member
אז זהו שקבלי קטע...

המפחיד הזה הוא הנכד של גבריאל... אני מבקשת לא ללכלך על קרובי משפחה!!! הוא הבן של הופ, כמה נחמד... תוכלי למצוא אותו מופיע בפרק- A Family Affair או שזה הייצור מהפרק- the ring בררר... יש אפשרות... לא, זה לא הוא...נדמה לי!!!

shanyz

New member
ייאא

איזה פרק יפה זה היה..:) זה היה פרק מאיזה עונה? אממ והפרק שארס מציע לזינה נישואים כשהוא קורע ברך ואז היא לא מסכימה והיא מרביצה לו ואז הוא אומר שהוא הציל את גבריאל והוא יודע איפה היא אבל רק בתנאי שהיא תתן את הנשמה שלה לארס, אז זה מהעונה השישית נכון? תוכלי בבקשה לשים לי קישור לתמונות מהפרק הזה בבקשה? אני מתה שיהיו לי תמונות מהקטע שהוא קורע לה ברך.. אהה והקטע שהם מממממש כמעט מתחתנים ואז היא קופצת לבור, זה מאותו פרק נכון? בא לי גם תמונות מהקטע הזה:) תדוה רבה!!

ברודי

New member
כן זה אותו פרק...

הפרק עם המשמיד זה הפרק השלישי מהעונה הרביעית הפרק שאת מדברת עליו זה מהעונה השישית אבל זה פרק עתידי של איזה כנס בשנת..2000 נדמה לי שהם מצאו מגילות קדומות שמסבירות איך זינה מצאה את גבריאל לפרק קוראים Soul Possession אגב יש אתרים לתמונות מזינה חפשי שמה כל מה שאת צריכה... הנה כמה אתרים טובים עם תמונות: (ישר אחרי החתימה שלי)

gabrielle

New member
ברודי

את יכולה לשים קישור מלא לאתר ששמת מקודם? תודההההההההההההה ( של כל הפרקים... )

ברודי

New member
לאתר ששמתי מקודם?

לאחרונה אני מוצאת את עצמי שמה יותר מדי קישורים לאתרים...8-0 אבל את מדברת להודעה ששירשרת אליה? כאילו התמונות מהפרק A Family Affair אז זה מהאתר של מייק... http://www.mikes-images.com את מכירה את האתר הזה!!

*זינה*

New member
חחח כן לדעתי אלו דמויות../images/Emo6.gif

הדמות שלי – ולאסקה. מהפרקים The Quest ו – Evil A Necessary. זאת אמנם תמונה של השחקנית, אבל מה לעשות אין לי כח לחפש את התמונה של הדמות... אולי יותר מאוחר.

למעלה