יש לי שתי דברים להגיד:

JimmyAcid

New member
יש לי שתי דברים להגיד:

א.תהיתי לי לכמה מהזוגות כאן ,השיר שלהם הוא דונט קריי של גאנז אנד רוסס? ב.הצילו אני עיוור -יש כאן יותר מדי כונפות ,אתם תוהים למה אני יודע שאתן כונפות ,אני אסביר .ביגלל שאתן מכוערות מפריע לכם למה גברים קודם כל מסתכלים על מראה של בחורה ולא על האופי שלה,כי אם הייתן כוסיות וגם עליכן היו מסתכלים הייתן שמות זיין עצום על העניין,שדרך אגב אתן בחיים לא תקבלו כי בסוף תתחתנו עם איזה מכוער שייסתכל קודם על האופי שלכן והיה לו זיין קטן !אה ועוד דבר אחד נירא לי שהעיניים שלי ניסו להגן לי על הלב.. נ.ב. זה לא היוזר שלי ,אני סתם מבקש טובה מחבר שיתן לי לכתוב מהיוזר שלו.לא היה לו ששום קשר לעיניין ,אז אל תטפלו אליו!

נרקי

New member
מאמי

מי כבר פגעה בך??

L y c a n

New member
נראה לי החסידה דפקה את הראש שלו

בצמרת של העץ, כשהביאה אותו לעולם

דנדוש20

New member
מה לעשות? לא כולנו יפות ../images/Emo13.gif

אתה רומז שלכל המכוערים יש זין קטן? יש פה מישהו שיעיז להכחיש?

Cobe Anan

New member
מסכן...

גם מכוער, גם יש לו זין קטן, וגם אף אחת לא שמה עליו.. נו, לא נורא.. לפחות יש לו את Don`t Cry...

Cobe Anan

New member
יופי..

בשעה הזאת גם סרטן ומלחמות נראים משום מה משעשעים משהו, פשוט כי ככה זה בשעה הזאת. אבל השאלה היא אם אני אצליח לשעשע אותך בשעה 9:00 נגיד, אחרי שישנת 3.5 שעות. זה כבר כישרון.. טוב, מהצד השני, הג`ימי-אסיד הזה יכול להוציא ממני כאלה רמות של הומור מרושע שאפילו לקב``ה לא היה בשעה שהוא ברא לנו את עובדיה יוסף (ונקרע מצחוק כמו ילד קטן שמישהו התיישב על הבלון-פלוצים שלו).. אז אם הוא יביא חבר יש מצב שאני אצליח לשעשע אותך בכל מצב. היי- הבנאדם יכול לתת לי השראה למספיק חומר כדי לשעשע אותך אפילו אם בטעות יביאו D9 שיהרוס לך את הבית..

pain is MY love

New member
ב9 בבוקר

אחרי שישנתי 3 שעות הרגשתי בעיקר את הוודקה מאתמול רוקדת סלסה בבטן שלי.. זה מממממש לא הצחיק אותי!!!

pain is MY love

New member
לאאאאא

ברור שפינלנדיה! למרות שעכשי כשאני נזכרת קיבלנו בבר גם סמירנוף... וגם דרמבוי... וגם.. טוב לא משנה אני הולכת..

L y c a n

New member
../images/Emo31.gif את מאכזבת אותי..

את רוסיה, את אמורה להבין בדברים כאלה..

למעלה