יש לי שתי שאלות

יש לי שתי שאלות../images/Emo53.gif

1) האם בכדי לקנות מניות ב"סיטי בנק" חייבים להיות אזרחי ארה"ב? אם כן, האם ניתן לרכוש אותן באמצעות סניף "סיטי בנק, בישראל? 2) האם אזרח ישראלי, ללא גרין קארד וללא אזרחות אמריקאית, יכול לרכוש דירה בארה,ב ולרשמה על שמו? [האם החוקים זהים בכל מדינות ארה"ב? אם לא, אז השאלות מתייחסות לברוקלין - ניור יורק]

Gefen

New member
שלום כוכבית

אין לי מושג לגבי שאלתך השניה, אך לגבי השאלה השניה אני יודעת בוודאות שזה ניתן- יש לי פה (בקנזס, ארה"ב) זוג חברים ישראלים שקנה בית (הבעל על ויזה מסוג J-1), אין להם כמובן גרין קארד או אזרחות אמריקאית. גפן

רכישת מניות של ארגון הנסחר בבורסה

היא אפשרית לכולם, ללא שום קשר למיקום. מניות הנסחרות בבורסה הציבורית, ניתנות לרכישה דרך כל broker או אפילו אתרים ברשת שמאפשרים רכישת וקניית מניות.

בקשר לשאלה הראשונה

האם את מתכוונת לקנות מניות דרך סיטי בנק או מניות של סיטי בנק? כי מניות שנסחרות בבורסה בני-יורק ניתן לרכוש דרך כל סניף בנק בארץ ואת לא חייבת בסניף של סיטי בנק בכל מקרה לא הייתי נכנסת לסניף של הבנק למסחר - אלא אם כן את רוצה להשקיע בקזינו ברומניה ת´אמת לפי ההפסדים שבנק לאומי הציג ברבעון האחרון גם שם הייתי מבקשת ערבות רצינית להשקעה שלי ואם את מתכוננת לרכוש מעל 5% ממניות סיטי בנק - זה הופך אותך למה שנקרא בבורסה - בעל עניין - אבל במצב הזה נראה לי שיתנו לך אזרחות כבוד על התרומה לכלכלה האמריקאית

למעלה