שמי אסף בוינג'ו בן 21 תאריך לידה 17.2.88 דבר ראשון בנוגע למציאת עבודה האם בזמן הקרוב רואים איזה עבודה ? ושאלה שניה אם בזמן הקרוב אני מחליף מכונית ? ואם לא בזמן הקרוב אז מתי ? אני מאוד אשמח לקבל תשובה
לשם המתחיל באות א', אשר יזריק אנרגיות חדשות וחיוביות לגופף הרופס. כן, המלאכים מוסרים שמאמצים למציאת עבודה עלולים להשתלם, בתנאי שתתאמץ למצוא עבודה. המלאכים מוסרים שבזמן הקרוב תחליף מכונית, בהנחה שיהיה בידך הכסף הדרוש לכך.
התשובה לשאלה מתי תמצא עבודה תלויה בך, המלאכים תומכים בך ורוצים בטובתך.., אם לא תעשה מאמץ,,, הם לא יוכלו לעזור לך. העבודה והכסף יבואו בעתיד הקרוב,,, כך המלאכים אומרים,. אך השאלה האמיתית היא, האם אתה זכאי להם?2
אם תתאמץ, אך המלאכים יעמדו לרעתך,,, כל מאמץ שבעולם לא יסייע לך! המלאכים יכולים לומר מתי יבוא לך כסף ומתי מכונית חדשה, אך אם לא תתאמץ,,, ולא תעשה דבר, המלאכים ירגישו מרומים ויבגודו בך!. המלאכים אומרים כי כל אלו יבואו בעתיד הקרוב, כל זה מה שאוכל לומר לך עתה.
זה פורום הדרכה רוחנית או שזה פורום ניבוי עתיד ? המלאכים לא משפים עלי אפילו אם הם לטובתי או לרעתי באתי בשביל לדעת עתיד לא לקבל הדרכה שיהיה לי עתיד טוב יותר אלה פשוט לדעת .