יש לי שתי שאלות

izik123

New member
יש לי שתי שאלות

שמי אסף בוינג'ו בן 21 תאריך לידה 17.2.88 דבר ראשון בנוגע למציאת עבודה האם בזמן הקרוב רואים איזה עבודה ? ושאלה שניה אם בזמן הקרוב אני מחליף מכונית ? ואם לא בזמן הקרוב אז מתי ? אני מאוד אשמח לקבל תשובה

antreprize

New member
בוינג'ו? איזה מין שם זה? שנה אותו

לשם המתחיל באות א', אשר יזריק אנרגיות חדשות וחיוביות לגופף הרופס. כן, המלאכים מוסרים שמאמצים למציאת עבודה עלולים להשתלם, בתנאי שתתאמץ למצוא עבודה. המלאכים מוסרים שבזמן הקרוב תחליף מכונית, בהנחה שיהיה בידך הכסף הדרוש לכך.

izik123

New member
את כל מה שרשמת

את כל מה שרשמת גם אני יודע השאהל היא מתי אני ימצא עבודה ? ולגבי המכונית מתי יהיה לי כסף ? כל מה שאתה רשמת גם אני יודע

antreprize

New member
נכון,,

התשובה לשאלה מתי תמצא עבודה תלויה בך, המלאכים תומכים בך ורוצים בטובתך.., אם לא תעשה מאמץ,,, הם לא יוכלו לעזור לך. העבודה והכסף יבואו בעתיד הקרוב,,, כך המלאכים אומרים,. אך השאלה האמיתית היא, האם אתה זכאי להם?2

izik123

New member
אם אני יתאמץ

אני לא יצטרך את העזרה של המלאכים אני לא באתי אליך לקאוצ'ינג באתי לניבוי עתיד פחות או יותר

antreprize

New member
איש חכם, אך פזיז הינך...

אם תתאמץ, אך המלאכים יעמדו לרעתך,,, כל מאמץ שבעולם לא יסייע לך! המלאכים יכולים לומר מתי יבוא לך כסף ומתי מכונית חדשה, אך אם לא תתאמץ,,, ולא תעשה דבר, המלאכים ירגישו מרומים ויבגודו בך!. המלאכים אומרים כי כל אלו יבואו בעתיד הקרוב, כל זה מה שאוכל לומר לך עתה.

izik123

New member
אז לא הבנתי

זה פורום הדרכה רוחנית או שזה פורום ניבוי עתיד ? המלאכים לא משפים עלי אפילו אם הם לטובתי או לרעתי באתי בשביל לדעת עתיד לא לקבל הדרכה שיהיה לי עתיד טוב יותר אלה פשוט לדעת .

antreprize

New member
זהו פורום תקשור עם מלאכים,,

מסריהם ניתנים לאלו המקשים את עזרתם וידעם. את תשובתך קיבלת, כמו שאמרו,, הכל יקרה בעתיד הקרוב.

שלום אסף...

המסר אליך הוא כן..עבודה ממש בשבועות הקרובים..מכונית..חכה קצת.. בעתיד תהיה עבודה עם רכב..אל תשקיע כסף ברכב...

למעלה