יש לי שתי שאלות:

*גלעד*

New member
יש לי שתי שאלות:

1> האם יש הבדל מהותי בין Lilo ל Grub? אני זוכר שלפני שנתיים כשהתקנתי לינוקס לא היה קיים Grub אלא רק Lilo בטקסט שעשה בסך הכל אותו הדבר בדיוק. בתאכלס, יש הבדל מהותי? זה בסך הכל Boot Loader שנועד לבחור בין מערכות הפעלה וזהו, לא? 2> האם ניתן לבדוק דואר מתוך לינוקס בשרת Exchange? אם כן, איך?

voguemaster

New member
בקשר ל-2

אם אותו שרת EXCHANGE מריץ שרת POP, אז כן, אפשר לגשת לתיבת הדואר ע"י LINUX (בעצם ע"י כל CLIENT שהוא..) אם הוא לא מכיר POP, אז חייבים אאוטלוק אם אני לא טועה (לא לגמרי סגור על זה). אני רק יודע שבד"כ משתמשים באאוטלוק כדי לגשת פנימית אל השרת EXCHANGE וזה לא קורה ע"י POP. אלי

*גלעד*

New member
יש Outlook ללינוקס?

או שפשוט חייב אאוטלוק ולכן אי אפשר בלינוקס? השרת שלי לא תומך ב POP3. אם יש אאוטלוק בלינוקס, מאיפה אני משיג דבר כזה?

תציץ פה ..

יש להם מוצר שמהווה mail client , אם אני לא טועה יכול לעבוד גם מייקרוסופט.

voguemaster

New member
לא

לכן צריך ששרת ה-EXCHANGE יהיה מקונפג ל-POP בנוסף להיותו שרת EXCHANGE טיפוסי.. אלי

ezaton

New member
אני בדיוק מחפש חלופות

ויש. לא הכי טובות, אבל יש. ישנם פיתרונות אלטרנטיביים למיקרוסופט. חפשו אצל סמסונג. משהו שנקרא בעבר OpenMail של HP, והועבר לסמסונג להמשך. Ez

beitar

New member
grub ולילו עושים את אותו דבר.

ממש כמו שיש אפשרות לבחור בין דברים אחרים בלינוקס, גם בתחום ה boot loader יש תחרות. ומסתבר שיש פיצ´רים מעניינים שבשבילם יש סיבה שיהיו מוצרים מתחרים. אם אתה מכיר את הלילו, המלצה שלי, תשאר איתו. הוא כבר אינו חולה בכמה מחלות שהיו לו בעבר, והוא עדיין נוח יעיל ועושה עבודה טובה.

למעלה