יש לי שתי שאלות

galush29

New member
יש לי שתי שאלות

1.מה אתם חושבים על זה שאביב לא אוהב שמעריצים אותו? 2.מה הוא מגדיר את "ילדי אור הירח" ואיך הוא קובע את זה?

Inbarush91

New member
מאיפה הבאת את זה שהוא לא רוצה

שיעריצו אותו? וילדי אור הירח זה הקהל שלו שהתחיל איתו מתחילת דרכו:)

תשובות

1. הוא חי מההערצה אליו, הוא פשוט לא אוהב את 2 השמנות והכחושה עם התלתלים השחורים שרודפות אחריו לכל מקום עם מכתבים ומתנות home made והיה מעדיף שבמקומן תרדופנה אחריו 2 בלונדיניות עם חזה גדול ודוגמנית ג'ינג'ית, כמו שהיה בשיא תהילתו. 2. ילדי אור הירח הם אלו שקונים את אלבומיו ולא מורידים את שיריו מאימיול, במילים אחרות, הילדים שמגדילים את חשבון הבנק שלו.

כנסו

ילדי אור הירח זה כל הילדים שכאילו מבינים ומתחברים לשיריו..... כאילו קשה לי להסביר במדויק הניסוח לא משהו אבלל זה הכי טוב שאני מצליח להסביר

vnskhe

New member
תשובות. מראין של אביב בארכיון

תקראי את זה ואני חושב שתקבלי את התשובות לשאלותיך.

אוי אוי אוי

א. שטויות. כל אחד מוחנף כשמעריצים אותו על אחת כמה וכמה אם יש בו מין הנרקיסיסטיות. ברור שזה לא תמיד כוס תה... ב. אני ממש לא חושבת שאכפת לו או שהשאלה הזו מעסיקה אותו לשניה אחת אפילו. זו שאלה שמעסיקה פלח מסויים מהקהל של אביב, שמנסה למקם את עצמו איפה הוא נמצא מבחינת אביב או מבחינת עצמו (ואני לא אפתח פה את הדעות שלי בקשר לפלח הזה). לילה טוב.

אוי אוי אוי

א. שטויות. כל אחד מוחנף כשמעריצים אותו על אחת כמה וכמה אם יש בו מין הנרקיסיסטיות. ברור שזה לא תמיד כוס תה... ב. אני ממש לא חושבת שאכפת לו או שהשאלה הזו מעסיקה אותו לשניה אחת אפילו. זו שאלה שמעסיקה פלח מסויים מהקהל של אביב, שמנסה למקם את עצמו איפה הוא נמצא מבחינת אביב או מבחינת עצמו (ואני לא אפתח פה את הדעות שלי בקשר לפלח הזה). לילה טוב.

vnskhe

New member
למה להגיד הרבה שטויות שיש לך תשובות

מאביב עצמו. כנסי לפה וזהו

תאמיני לי שקראתי כבר כל ראיון,

ציטוט, הקלטות ישנות, חדשות, ביוגרפיה אלפי פעמים, פיסות מידע וכולי וכולי. כולל הראיון הזה. אני בקיעה טוב מאוד באמירות אלו ואחרות של אביב אבל היא לא ביקשה שנצטט אותו, היא שאלה מה דעתנו לא? לדעתי אביב אוהב להגיד שזה קשה וזה מעיק ומגביל, ואני בטוחה במאה אחוז שזה באמת ככה. אבל יש להערצה סביבו גם המון דברים חיוביים מבחינתו כאדם. את רוצה שאני אכתוב כמה מהם? - לכמה אנשים יש את הזכות להגיד את מה שהם חושבים ושיהיה באמת מי שיקשיב להם, שתהיה להם השפעה (ואביב הוא אחד הזמרים הבודדים שמעבר להשפעה שלו כאומן יש לו השפעה במישורים אחרים גם- לפחות בעבר, היום הוא פחות רוצה סוג של השפעה כזו). - העובדה שיש לך כזה קהל מעריצים ענק היא דבר נורא מחזק, לאגו, לביטחון, לתחושה הטובה של אדם נאהב. - זה שיש לאביב קהל אפשר לו להגשים את החלום הכי גדול שלו. המוזיקה היא הרי בשבילו הכל, אבל מעט אנשים ממשיכים לעשות מוזיקה גם אם אין מי שמקשיב להם. אני יכולה להמשיך אבל זה מיותר לטעמי.. כמו כל דבר ההערצה הזאת מגיעה עם המון דברים חיוביים והמון דברים שליליים. אבל אני לא מאמינה שאביב שונא את ההערצה סביבו במאה אחוז. לגבי ילדי אור הירח. אני לא אגיב. אמרתי את מה שהיה לי להגיד בהודעה הקודמת. שואלים אותו הוא עונה, הוא כבר ענה כמה תשובות בחיים שלו על זה. ועדיין אני לא מאמינה שזה באמת מעסיק אותו מי הם ילדי אור הירח האמיתיים, זה מעסיק רק חלק מהקהל שלו. ערב טוב לך.

שני מס 1

New member
תגידו...

תמיד היה קליפ ל"שיר עצוב"???? כי פשוט הרגע ראיתי את זה ב24 ומעולם לא ראיתי את הקליפ לפניי זה...

טוב כנסי יש לי כמה תשובות בשבילך

1. אביב לא יכול לחיות בלי הקהל שלו אבל יכול לחיות אפילו יותר טוב בלי כמה פרחות אהבלות שאתמול התחילו לשמוע אותו ומשומה הן החליטו שבגלל זה הן חייבות להפוך את כל הסביבה שלהן לחירשת כן אז אותן מי לא ישנא 2. בשביל להיות ילד אור ירח צריך לעבור מבחן מיוחד: אם תצליח לעבור את מיכה ולגעת באביב בלי לחטוף אחת לצלעות אז אתה ילד אור ירח אמיתי בהצלחה

shmuelr

New member
את מודעת לזה שאת הורגת משהו במו

ידייך? (מקלדת חהה)

למעלה