תאמיני לי שקראתי כבר כל ראיון,
ציטוט, הקלטות ישנות, חדשות, ביוגרפיה אלפי פעמים, פיסות מידע וכולי וכולי. כולל הראיון הזה. אני בקיעה טוב מאוד באמירות אלו ואחרות של אביב אבל היא לא ביקשה שנצטט אותו, היא שאלה מה דעתנו לא? לדעתי אביב אוהב להגיד שזה קשה וזה מעיק ומגביל, ואני בטוחה במאה אחוז שזה באמת ככה. אבל יש להערצה סביבו גם המון דברים חיוביים מבחינתו כאדם. את רוצה שאני אכתוב כמה מהם? - לכמה אנשים יש את הזכות להגיד את מה שהם חושבים ושיהיה באמת מי שיקשיב להם, שתהיה להם השפעה (ואביב הוא אחד הזמרים הבודדים שמעבר להשפעה שלו כאומן יש לו השפעה במישורים אחרים גם- לפחות בעבר, היום הוא פחות רוצה סוג של השפעה כזו). - העובדה שיש לך כזה קהל מעריצים ענק היא דבר נורא מחזק, לאגו, לביטחון, לתחושה הטובה של אדם נאהב. - זה שיש לאביב קהל אפשר לו להגשים את החלום הכי גדול שלו. המוזיקה היא הרי בשבילו הכל, אבל מעט אנשים ממשיכים לעשות מוזיקה גם אם אין מי שמקשיב להם. אני יכולה להמשיך אבל זה מיותר לטעמי.. כמו כל דבר ההערצה הזאת מגיעה עם המון דברים חיוביים והמון דברים שליליים. אבל אני לא מאמינה שאביב שונא את ההערצה סביבו במאה אחוז. לגבי ילדי אור הירח. אני לא אגיב. אמרתי את מה שהיה לי להגיד בהודעה הקודמת. שואלים אותו הוא עונה, הוא כבר ענה כמה תשובות בחיים שלו על זה. ועדיין אני לא מאמינה שזה באמת מעסיק אותו מי הם ילדי אור הירח האמיתיים, זה מעסיק רק חלק מהקהל שלו. ערב טוב לך.