יש לי תאוריה קטנה על שנות השישים

יש לי תאוריה קטנה על שנות השישים

רובם היו ילידי שנות ה-40- עיצומה של מלחמת העולם השניה בה קראו זוועות נוראות ובגלל כל האנרגיה השלילית שהם ספגו בילדותם הם הפכו למה הם הפכו ונהיו מאוד חיוביים. אתם מבינים על מה אני מדבר?? זה עניין של קארמה. כנ"ל לגבי ילדי שנות השישים שהפכו להיות בדיוק ההפך. רוב מיסדי הגראנג´ האפל והמדכא נולדו בשנות השישים (כמו קורט קובייל למשל, וליין סטיילי ועוד ועוד...).

Esmena

New member
אני אציין שלוש אישיות תרבות בולטות

בשנות התשעים: וינונה ריידר, ביורק, ואצלנו אביב גפן. כל אחד מהם גדל בסביבה די היפית עם הורים די היפיים. והם כנראה, וזה לא דבר שיטנה,גרם להם לנסות לרצות יותר נועזים אפילו מההורים.

Esmena

New member
כן../images/Emo3.gif

אני יודעת שזו תיאוריה בגרוש.(שלי,לא שלו) אבל עוד משהו:כשחלפו שנות התישעים , האנשים האלה חדלו להיות אישיות מרכזיות, ונשארו זיכרונות של העשור ההוא.

Coma White1

New member
נשמע מעניין.

חה. אני נולדתי להורים שהיו כאלה כשהיו ילדים, אבל השתנו מצורה מדהימה מאז שקיבלו את התואר "הורים".

וווואופסי...

איך לעזאזל הצלחתי לפרסם את ההודעה הזאת בפורום הלא נכון?? היא הייתה מיועדת לפןרןם של שנות השישים... שהיה nevermind

New member
מישהו הזכיר קארמה...?

אז אם הולכים לפי התיאוריה,מה אני אם נולדתי ראשית האייטיז? זה מעלה בי אסוציאציה משונה. מזכיר את הסקר של רדיוהד,מיהו מי... נו אז. מי אני?

dude2

New member
אתה בן אדם צבעוני ומעניין

כי שנות השמונים היו אפורות ומשעממות, בעיקר מוזיקלית

root

New member
וואי, כל כך לא..(תלוי איפה מסתכלים)

משעממות? אני חושבת שהסמית´ס, הסטון רוזס, פיית´ נו מור, בוב מארלי, לו ריד ועוד לא נשמעים לי כל כך משעממים וחסרי חשיבות... הסטון רוזס גרמו לכל הסאנוד הבריטי שבא אחריהם הסמית´ס אין בכלל מילים לתאר את הלהקה הגדולה הזו פיית´ נו מור וכל הייפ של הפאנק-מטאל ... חבל... לי לא נדמה שהיה משעמם, תלוי איפה מחפשים ועל מה מסתכלים... לא?

root

New member
אה, ואיך שכחתי - רשמית רדיוהד הוקמו

בסוף שנות ה-80 ותראה מה צמח מהם..

Esmena

New member
תלוי,ועוד על עץ. אבל...

הסטייל הכללי והידוע של העשור דוחה ומגוחך.

dude2

New member
שנות ה- 80 מעורפלות אצלי...

בעיקר כי הייתי בן 6 שהם נגמרו, ועוד גרתי אז בגבעת זאב המדכאת (בוועעאחס). וגם מספר הלהקות שאני אוהב מאותה תקופה מצומצם (ורוב הלהקות הטובות באו משנות ה- 70). תראו מה הם לבשו אז!! תראו איזה סדרות מסריחות היו אז! וגם הסאונד של הרבה מהשירים באותה תקופה... דפש מוד... איכס. לכל השירים היה מין לווי תופים מכני מעצבן אם אתם מבינים למה אני מתכוון. לא יודע איך קוראים לתופים האלה. מין כזה... קששש קששש קששש קבוע.. וככה זה בכל שיר- קששש קששש קששש. איזה זיין מוח אני אה?

dude2

New member
היי היי היי!!! מה קורה פה???

אני רוצה לפחות עוד 10 תגובות! יאללה מה אתם בוהים במסך? זוז זוז זוז!!!

למעלה