יש לי תהייה לחלוק איתכם..

יש לי תהייה לחלוק איתכם..

תהיתי אם כמוני גם לדעתכם זה לא נראה הגיוני שפרדי נועד למות... לעולם לא נראה אותו זקן, תמיד מההתחלה של קווין הוא היה צעיר ואנרגטי והגיע לסוף שלו לקראת תחילת הבגרות האמיתית, גם אז נשאר צעיר, ואז הכל נקטע והוא לעולם לא יהיה זקן... זה דיי מוזר אבל מבחינתי הוא אישיות חייה ובועטת ובקליפים של הלהקה הוא נראה כמו אחד שעדיין חיי ונושם בינינו..

gihona

New member
על פרדי

תראה, מבחינת הבן אדם כבנאדם - לאף אחד לא מגיע למות בגיל כזה, וממחלה קשה כל כך. אבל - דווקא בגלל שפרדי היה אדם מיוחד, מלא חיים ויצירתי, יש כאן איזשהו ממד שאני יכולה למצוא בו יתרון אחד: תמיד נזכור אותו צעיר, הוא לעולם לא יתבזה ככוכב רוק מזדקן כמו שקורה לרבים וטובים - ראה ערך בריאן מיי.

ketas

New member
היי היי היי!! ../images/Emo46.gif

בראין לא כוכב רוק זקן שמבזה את עצמו! טוב... אולי קצת...
אבל אנחנו חיים בארץ הצביקה פיק, אז אין לנו בכלל מילה בעיניין
. ולענינינו. את מתארת לעמצך את פרדי, כבן 70, שמן וקרח, שלא מסוגל לזוז קפוץ על הבמה כולו מתנשף, צועק "וי ויל, וי ויל ~פססט, בראין, מה ההמשך?~" לא? גם אני לא. לאנשים גדולים, יש מוות גדול. פרדי, בדיוק כמו ג'ים מוריסון,בוב מרלי,ג'ון לנון, ואפילו קורט קוביין פשוט לא היה יכול להרשות לעצמו למות בגיל 80 באיזה דירה עם 10 חתולים.

ketas

New member
טוב נו...אבל הבנת את הכוונה../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

Ekrembo

New member
only the good die young../images/Emo8.gif...

עם פרדי, ג'ים מוריסון, ג'ון לנון, ג'ימי הנדריקס, בוב מארלי. ועוד רבים וטובים. לי לפחות, זה רק מעצים את האגדה שהוא היה. כרגע מבחינתי הוא מיתוס. כמעט כל מה שאני יודע עליו כבנאדם, הוא דמיון

תראה,

כל מה שנותר לי להוסיף למה שאמרו האחרים על זה שהמוות בטרם עת מעצים את היותו אגדה-זה שהוא שיחק אותה.הייתה לו מטרה,כנראה,להיות מוזיקאי משפיע,הוא השיג אותה ואז הוא מת והשאיר את "רוחו" בעולם הזה. זה נשמע גרנדיוזי,אני יודעת,אבל הוא השאיר כאן את חותמו ותוך כדי פינה מקום למוזיקאי אחר שיבוא לגאול את המוזיקה העלובה שיש בימינו...אני בספק אם הוא היה נחשב לכזו אגדה אם היה ממשיך גם היום לקפץ על במות לבוש מחוך.

למעלה