יש לי תור לפגישה ע ם ד"ר רובין ../images/Emo131.gif
אני ממש לא יודע מה שואלים בפגישה ראשונה ? הוא נחמד בכלל ? אני נורא רוצה לקדם דברים מהר - יש לכם טיפים מה אפשר לעשות כדי לזרז את ההמתנה לניתוח ? תודה, OBY
כי אני התרשמתי ממנו שהוא דווקא חביב.. כמה מהאנשים שפגשתי אמרו שהוא נחמד בהתחלה רק.. אז זה לא בדקתי אז אני פשוט לא יודע. כל אחד מתרשם אחרת מכל רופא. עושה רושם שדר´ רובין הופך מוכר.. אומרת לי פקידה באסותא: "דר´ רובין עושה הכי הרבה ניתוחים היום... הוא הכי טוב.. מה אתה יודע..." מה אני יודע ?! שמעתי ממקור ראשון דווקא שדר´ סובחי מנתח פי שניים ממנו בכל יום של ניתוחים ולוקח לו פחות מחצי הזמן שלוקח לדר´ רובין. באמת מעניין ?!
הייתי אמורה להתנתח אצלו לפני כשנה בערך מהמפגש איתו גיליתי אדם נחמד מאוד אפילו קצת יותר מידי נחמד (הוא רצה לנתח אותי יותר ממה שאני רציתי להתנתח) אני בחרתי בסופו של דבר לא לעבור את הניתוח אצלו... הן בגלל שלא הייתי סגורה על ניתוח כאופציה מתאימה והן בגלל חשש מה שהוא יצר אצלי הגעתי אליו לא מוכנה (לא נפשית ולא מבחינת חומר רקע) ויצאתי ממנו בהרגשה של מיסחור (ואני לא מוכנה לעשות "מסחרה" מהגוף שלי) אבל כמו שאומרים.... הוא אדם ככל האדם... ונחשב לרופא מוצלח אז למי שבוחר להתנתח אצלו ב ה צ ל ח ה! (אבל אגב... מה לך ולו? לא עשית את הניתוח אצל ד"ר יפה???) צפרדעית