יש לי תחושה שכבר דנו בזה אך

יש לי תחושה שכבר דנו בזה אך

הבית שמסביבו כיכר מה הקטע איתו? מה פתאום אחרי שנות הזנחה פתאום בנו אותו מחדש? ודלת וחלון הכל?

cobainos

New member
כן גם אני תהיתי לגבי זה...

בטח בגלל החור הזה שנוצר בו והוא עמד בפני קריסה... סך הכל ביתן מפגר בכיכר שמפריעה לעשות פתיחות

ראסמי

שמעתי שתי שמועות: האחת היא שבעל הבית מסרב להרוס את הבית והיו סכסוכים עם העירייה ובסוף פשוט בנו כיכר (שמטרידה מאוד אני אציין) השניה היא שיש שם משאבה לחקלאים משו (אם זה המצב אז איך השאירו אותה ככה שנה הרוסה וכמעט מטמוטטת? וגם הבית תמיד נראה ריק מבין ההריסות) נ.ב. אני יודעת מי נכנס בו חחחחחחחחחח

cobainos

New member
זה לא נקרא סביבות גן נחום!

זה נקרא הכביש החדש. שמחבר בין הרצל לרמז מי נכנס בו?

אמרתי בין לבין

לא לצעוק
מי נכנס בו שמור במערכת.. אף אחד לא יודע מה הבית הזה???????.

cobainos

New member
../images/Emo6.gif לא צעקתי

טוב אל תגידי תשם רק תגידי מה קרה לו?ואיך לעזאזל הוא התנגש בזה?

קיר קמט

New member
רמז - כשנוסעים מהר מדי

זה מה שקורה.. אגב בקשר לבית הייתה לי תיאוריה שהעירייה לא הרסה אותו כדי שיהיה לכולנו מזכרת מה קורה כשנוסעים מהר מדי

נסע/ה מהר לחץ/ה על הבלמים

התבלבל/ה לחץ/ה על הגז בום אין גולף חדשה ביבוא אישי של אבא. ובום אין בית גם. השאלה שלי היא.: למה לא להרוס את הבית ולעשות כביש ישר במקום לשים את הכיכר המטרידה הזו+בית הרוס עם אלוהים יודע מה יכל לגדול שם ברפש

cobainos

New member
איזה באסה...

לא היה ביטוח?אם היה גולף חדשה ביבוא אישי של אבא היה צריך להיות גם ביטוח מקיף. הכביש הזה דורש שיסעו בו מהר.אני,אחד הנהגים היותר חננות על הכביש(לפחות הייתי פעם) לא יכול ליסוע בו על פחות מ80 הכיכר בעצם נותנת אפשרות לעשות פרסה וחוץ מזה היא חסרת תכלית.אולי המטרה שלה לגרום לנהגים להאט,וזה בהחלט עדיף על באמפרים.

יש ביטוח אז מה?

"שלום אני רוצה למכור לכם גולף ביבוא אישי שכל הקדימה שלה הלך והיתה חודש במוסך, חוץ מזה הכל בסדר איתה!" ולחרשות מהצעקות של אבא אין ביטוח!

אה ובקשר לכיכר

אם רצו לעשות "סתם" כיכר יכלו לעשות כמה פרחים ודשא, לא בית נטוש עם סרט צהוב מסביב שנזכרו לשים אחרי חצי שנה...

חחחח עוד גולף חדשה הלכה

גם חבר שלי הרס את הגולף החדשה של אבא.. הוא השתולל וניסה לעשות זיגזגים, הרכב נכנס להחלקה ונכנס עם התחת במעקה בטיחות, כל התחת של הגולף והדלת הימנית-אחורית הלכו קאפוט..

מה אף אחד לא יודע?

אני היחידה שתוהה כל פעם מחדש?? (ולהתחשב בזה שנסעתי שם כל יום לבצפר במשך שנה זה די הרבה ימים) (לא לבצפר עצמו אלא לחברים מהבצפר כי לבצפר עצמו זה יהיה פעמים....עזבו את זה חח)

למעלה