יש לי תלונה..זה המקום?

jesie12

New member
יש לי תלונה..זה המקום?

אני שונאת את הבקרים, שונאת להעיר אותם,תמיד מתחילה חצי שעה לפני.. ואז כשהם נזכרים לקום..הבן הגדול מתנחל במקלחת , הבן הקטן מתנחל בשירותים, ואחר כך יש להם 5 דקות להתלבש, ואז הם בורחים מהר מבלי שהספיקו להכניס לפה איזה קורנפלקס, אבל לזה מצאתי פיתרון.. מכינה סנדביץ' כפול- אחד לדרך.. והבעיה העיקרית היא איך לעזאזל מתחילים את הבוקר בלי לחץ, בלי לחטוף התמוטטות עצבים מהאדישות שלהם..?

עינת

New member
זה בדיוק המקום ../images/Emo8.gif

רק ש...... אני בצד שלך נמצאת כל בוקר באותו סרט אז אולי שנחכה לח'ברה שיחזרו מבית הספר? בטח יהיה להם מה להגיד

ToryMaster

New member
יש כאלה ש...

אומרים לאימאבא שהם מרגישים לא טוב ונשארים לשבת על המחשב כל היום. אז ככה, השיטה לדעתי, היא שעון מעורר, מהסוג של אלה שהרדיו מופעל או כאלה שעושים צפצוף ממש ממש חזק וממש מעצבן. זה יעיר אותם בטוח. חוצמזה, אולי שווה לעמוד בפתח החדר שלהם עם כוס שוקו או תה או קפה ושזה יהיה הדבר הראשון שהם יראו על הבוקר, את אימא עם חיוך (ועם שיער מסודר, בבקשה ממך!) מגישה להם כוס שוקו ולא מציקה בדיבורים.

LeeCooper69

New member
אותי מעירים חצי שעה לפני ההסעה

ככה שב8 אני קם. גיליתי ששעון שממהר בשעה מול המיטה שלי תמיד עוזר
ב8 אני חושב ש9 ואני כבר מאחר, ככה שיוצא שאני קם בזמן תמיד
חוצמזה, לגרום לכל השעונים בבית למהר ב10 דקות יעיר אותם 10 דקות מוקדם יותר ויכניס להם לחץ
ואגב... פשוט שימי בחדר שלהם סטריאו שנדלקת ב8 בבוקר (או 7, תלוי מתי הם צרייכם להיות בבית הספר) ושתשמיע שירים שהם אוהבים או משהו. אגב- לא כל הילדים צריכים לאכול על הבוקר- לי מספיקה כוס תה.

עינת

New member
הרגת אותי ../images/Emo6.gif

| עינת מבטיחה לסדר טוב טוב ת'קוצים עם ג'ל לפני ההשכמה |

ToryMaster

New member
אני רצינית

אם אימא שלי הייתה באה להעיר אותי עם שיער פרוע וקופץ לכל הכיוונים, ובכותונת לילה שלה (ששרדה עוד מתקופת מלחמת יום כיפור) ובכלל נראית זוועה ומוזנחת, התגובה הראשונית שלי הייתה לברוח את מתחת לשמיכה ולא לצאת משם. ולאבות - תתלבשו! לפחות מכנסיים, ילדים, בעיקר ילדות ובעיקר בגיל ההתבגרות לא רוצות לראות את אבא שלהן מסתובב בתחתונים בבית. למזלי, אבא שלי מעיר אותי, והוא בדרך כלל לבוש

למעלה