יש לי תמונה מזה פצצה!!!

libi k

New member
עזרה:

לחצת על עיון? בחרת תמונה? תלחצי עליה פעמים. ולחצי על שלח!

libi k

New member
אגס :תכתבי מה אתה עושה.........

אך את בדיוק מנסה לשלוח תמונה.ונראה מה את לא עושה נכון.

אגס

New member
טוב:

אני לוחצת על המקש הימני של הICON של התמונה ולוחצת על מאפיינים! אז אני רואה את הפרטים וגם JPG. אז אני רושמת בבחירת הקובץ ושם הקובץ JPG..... אני מתארת לעצמי שזה בכלל לא נכון........

libi k

New member
סתכלי!

כל מה שאת צריכה לעשות זה ללחוץ על עיון ואז נפתח לך רשימת המסמכים או קובץ תמונות אחרי שמצאת איזה תמונה את רוצה לשלוח את לוחצת עליה פעמים!! ובאופן אוטומטי היה תיהיה כתובה בשם של הקובץ בדף זה. את לוחצת בסוף שלח וזהו!! מקווה שתצליחי הפעם.

MadonnaFan

New member
אגסית...

דחוף לאופטיקאי! ;-) הבה נביט במילון אבן-שושן: עיון-1. כפתור אפור הנמצא לצד שורת ``צירוף קובץ`` 2. דפדוף קל בספר 3. חיטוט היסטרי בשיער למציאת כינים 4. קשירת מגבת מסביב לראש ויציאה לרחוב תוך שירה נלהבת של ``הללויה`` @מעין@ בעלת ההומור הפסיכופתי ששכחה לקחת את התרופות שלה היום

אגסית

New member
הי!!!!!!!!

ככה את מדברת אלי?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?! סתם... תגידי ראית את הסרט טום בריידר?!?!?

libi k

New member
מצאת?????

אם לא אז זה בדף ששולחים הודעות ממש למטה...מצד שמאל... אם לא מצאת אולי את באמת צריכה לאופטמטריסט.....זה בקטן אבל לא עד כדי כך!

אגסית

New member
הצלחתי!!:)

יש!!!!!!! אבל לא חיפשתי שם בכלל חיפשתי במחשב עצמו!!!!!!! לא משנה....! (לא הייתה לי ביינתים תמונה של מדונה אז הנה....חתיך לא?)

libi k

New member
חולה על צ`נדלר!

וגם על פיבי לא אוהבת את רוס וריצ`ל!

למעלה