יש לי תמונה עם סלבריטי יונית לוי המדהימה
1 1Reebok New member 14/8/05 #3 שלי יותר טוב - אני ואיגי דיין! הוא שם... באמת!.. איפשהו.. אני לא בטוח איפה..
M MikeY fReAk New member 14/8/05 #7 טוב אם כבר..../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif אבנר חותם לי על הדיסקמן (לא נשאר מזה ממש משו)
M MikeY fReAk New member 14/8/05 #8 הא ו..../images/Emo79.gif איזה כיף שלא ממש רואים אותי שם (יואו המעילים האלה אני מתגעגעת לחורף!)
F Free Lancer New member 14/8/05 #9 כאילו הלו???????? יונית!!!!!!!!! לוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יונית לוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ר רינתוש בלסר New member 16/8/05 #13 חחש לי ושל אוהד אלישע ../images/Emo2.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תבהלו אני יודעת שאני מפחידה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחש לי ושל אוהד אלישע ../images/Emo2.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תבהלו אני יודעת שאני מפחידה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M MikeY fReAk New member 16/8/05 #15 נמ../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif מצטערת אם זה נשמע מזלזל, אני פשוט ממש לא סובלת אותו
ה השנייה מנצר האחמיות New member 17/8/05 #20 די נו|ג'ירפה| אתה צקיך לשמוע את הקול שלי. הוא נורא. הוא נורא נורא נורא נורא. הוא צרוד עוד יותר מאוהד אלישע. אז מה. :\
די נו|ג'ירפה| אתה צקיך לשמוע את הקול שלי. הוא נורא. הוא נורא נורא נורא נורא. הוא צרוד עוד יותר מאוהד אלישע. אז מה. :\