יש לי תמיד פחד לפגוש מישהו מהעבר

marlen

New member
יש לי תמיד פחד לפגוש מישהו מהעבר

לדוגמא: לפגוש מישהו שלמד איתי בכיתה ד' ,לפתוח איתו בשיחה, ושאז הוא יגלה שאני עדיין מגמגמת, ויחשוב לעצמו בלב " אני לא מאמין, מה זה לא עבר לה?" כאילו פחד להראות שנכשלתי, ושאני עדיין ילדה גמגמנית

shuky63

New member
לפני שנה ומשהו כשפרץ לתודעה

אתר חברה דרכו יוצרים קשר עם חברים לשעבר,חיפשתי ומצאתי שם כמה שמות של חברים מהיסודי,תיכון צבא.שלחתי להם הודעות וקיבלתי בחזרה מיספרי טלפון כדי ליצור קשר.הדף עם מיספרי הטלפון עדין מוצמד למקרר כבר יותר משנה ועוד לא התקשרתי.

marlen

New member
זה באמת קשה

לחדש קשרים כאלה מהעבר. גם אני נמצאת באתר חבר'ה, ומעבר להתכתבות זה לא התפתח. כי ברגע שישמעו אותי זה יהיה סוף הקשר. נ.ב. אני מחפשת שותפ/ה לדירה, פרסמתי מודעה הרבה מתקשרים, אך ברגע ששומעים אותי זה אבוד. החיים קשיים לפעמים עדיף למות

דווקא אני בקשר עם חברים מתקופת

ביה"ס יסודי. החברים הטובים שלי הם דווקא אלה מפעם... אני לא חושבת שמישהו מצפה שזה יעבור לי...כי אני פשוט יודעת שזה לא עובר...זו לא מחלה ויראלית. פעם היה לי קטע עם חברה "זמנית" , כלומר מישהי שהתחברתי איתה בכיתה י' והיינו חברות "טובות" תקופת מה. יום אחד ישבתי איתה בהפסקה וסיפרתי לה משהו והייתי צריכה להגיד במהלך הסיפור את שמי ו...נתקעתי. אז היא אומרת לי "מה , את לא יכולה להגיד את השם שלך?" ואני כמו מטומטמת עניתי: "לא...לא" במין טון מתנצל כזה.... זהו , החברות הזו לא החזיקה מעמד הרבה זמן ואני חושבת שאחת הסיבות היא שלא היתה לה סבלנות וסובלנות לדיבור שלי. אני חושבת שאם הייתי פוגשת אותה היום הייתי מרגישה לא בנוח....מצד שני , אם הייתי פוגשת אותה אז ככל הנראה לא הייתי אומרת שלום , אני פשוט לא אוהבת אותה בתור בן-אדם.

marlen

New member
התכוונתי למשהו אחר

גם לי יש חברים מהעבר. אני דיברתי על להפגש היום עם מישהו שלא ראיתי הרבה שנים...ושאז הוא יגלה שזה לא עבר לי וד"א - אני משוכנעת שזה יכול לעבור צריך להאמין ולא להתיאש ולעשות הכל כדי לפתור את זה לפחות ככה אני מרגישה לגבי הגמגום שלי כבר שמעתי פה הרבה שאומרים שזה בלתי נמנע איש איש באמונתו יחיה

RobinhooDw

New member
קרה לי מקרה דומה

הייתי בחדר של המרפאת שיניים והרופא שאל אותי מה השם של אמא שלי. לקח לי איזה דקה ואז אמרתי לו "כאילו אורית" :}

RobinhooDw

New member
קרה לכם

שנפרדתם מחבר וחשבתם שכנראה זה בגלל שאני מגמגמ\ת ?

marlen

New member
לא וכן

קודם כל, בגלל הגמגום בקושי היו לי חברים. וזה בטוח בגלל הגמגום כי אני בחורה יפה שנראת מצויין וחכמה וכשרונית, ורק בגלל הגמגום גברים התרחקו ממני. היה לי חבר אחד 4 שנים, והוא לא עזב בגלל הגמגום. אם זה היה מפריע לו הוא בכלל לא היה מתחבר איתי אז התשובה שלי היא "לא" לא עזבו אותי בגלל הגמגום, אבל "כן" לא התחברו אלי בגלל הגמגום

שרוך

New member
אני לא מאמין שהגימגום יעבור

בס"ד הי למחברת מה קורה אני לא מאמין שהגיגמום יעבור לי אני מקווה שכן אבל מניסיון ומאנשים שבפורום הגימגום אולי משתפר כן אבל אך פעם הוא לא נעלם לגמרי !!! חג שמח שרוך נ.ב בת כמה את?

למעלה